NoName_ Loveis ist. Değilim ama gittiğim ilk doktor verdi allah razı olsun bitkaç gün sonra hastane değiştirdim başka doktora muayene oldum o vermedi başkasına verdiğini gördüm ama🥲neyse bir sonraki randevumuzda alırız inşallah büyümüş olacak miniğim🥹
Loveis Esma006 ilk gebeliğimde alabiliyordum. İçi boş kese fotoğrafı var elimde düşün. Ama şuan alamıyorum. Sanki ceplerinden çıkıyor parası 😅
5_erkek_annesi Loveis gazi üniversitesi veriyor bilkent şehir hastanesi cihazı kağıt vermiyormuş yeni palavra 😂
Loveis 5_erkek_annesi parası neyse söyleyin de veriyim dicem artık 😅 Yada belirli haftalarda birer tane verseler nolur sanki. Kendi yakınları olsa nasıl dağıtıyorlardır 😌
5_erkek_annesi Loveis valla paralı olsa versekde verseler benimde elimde hiç yok foto bebeği bilmiyorum bile 😂cuma günü özele Gidicem almak için
Suuu-- Loveis kız verdiklerinden bişey anlasilmiyoki 😂 Bende almıyorum o yüzden artık hiç bişey anlasilmiyo hep kendim isterdim artık istemiyorum Hiç anlasilmiyo 😂😂
Loveis Suuu-- ay versinlerde ona da razıyım 😂 bende istemekten yoruldum valla. Her seferinde telefonla cekebilirsiniz deniyor yıldım 🤦🏻♀️
Accountant Loveis ben 9. Haftaya kadar devlete gittim ve her seferinde ultrason kağıdı verdi özeldeki gibi kaliteli ve net değil tabiki ama hiç kağıt bitti gibi bir cümle duymadım
Loveis 5_erkek_annesi detaylı ultrason zamanını bekliyorum, oğlumda da özelde detaylı yapmıştık. En net fotoğrafların alındığı dönem oluyor ☺️