Damla23 26+1 haftalk hamileym Ben 1 saat önce falan hamsi yedim ama internette zararli diyo korkuyorum zararlimidir ?
NaimeYilmaz Damla23 e ne yicez biz o zaman odamı zararlı ya ... Bende yarn yemeği dusunuodm şurackta beklıym ☺
pPapatya Damla23 Haftada 2 defa balık yemek gerekiyor. İkiden fazlası zararlı diye biliyorum. Ben de haftada 1 kere yemeye çalışıyorum. Hamsi yiyorum genelde. Ama mezgit levrek de yedim. 20+3 günlüğüm. Hamileliğimin başından beri yiyorum çok şükür bir zararını görmedim.
Almilam Damla23 ne alaka canim doktor bana haftada 2 sefer balık yemem gerektiğini söyledi 25 haftalk hamileyim ve her hafta yiyorum cok sükür bebeğim cok sağlıklı btn degerlerim normal ne ağrım var ne kusmam hic bir skntm yok
Damla23 NaimeYilmaz ilk defa duydm ama inanmadm icim rahat etsn istedm yinede insallah bse olmaz ya 😔
Damla23 pPapatya ben zaten pek balik sevmem 2 aydan fzla oldu yemistm en son ama bgun hamsi yedim iste korkuyorm
NaimeYilmaz Damla23 öfff herseye zararlı dıyorlar neye dayanarak dıyorlar bi anlasam kantlanmıs ne var acaba ortada. Yemeyelim sorun degl ama bosuna evham oluo ınsan. Yicem valla yarn zaten en fazla 10-15 yer ınsan kucucuk sey ne zararı olcak 🧐
KardelenAnnesi Asıl hamsi yemek gerekiyor kızlar ben 9 ay boyunca haftada 1 gün yedim. Büyük balık kesinlikle önerilmiyor doktorumda istemiyordu küçük balıklar yani hamsi sardalya gibi balıklar öneriyordu. Birde somon kesinlikle çok yararlı 👍🏻
Nilemyus Karadenizdeki kadınlar sabah akşam hamsi yiyor. Onlara bişey olmuyor. Canın ne istiyorsa onu ye tatlım