2cocuk2kopek SeverBurcu ilk hamilelikte bende öyle baya güzelleşmiştim erkek bebek güzelleştirir diyorlar ilk çocuğum erkek bunda henüz 2 aylık cildimde bir değişim yok bekliyorum😅
deletedmom43191 Asyaninannesi_ ilk 2 gebelik erkek bu 3 üncü kız hepsinde de ayniydim hiç değişmedim 😅😅
Beri-4835 Asyaninannesi_ cildim bozuldu sivilcelendi. Uçuk yaşadım. Ağzımın ici sürekli aft oluyor . Yüzümde kış olsa da kararmış gibi 😄😄😄 biri bana bunları saysa 😄 cinsiyet kız etkisi var mı bilmiyorum. Oğlumda cildim çok güzeldi yüzüm saçım vs.
KumpirsMom Asyaninannesi_ ben çirkinleştiğimi hissediyorum henüz cinsiyetimiz belli değil 17 haftalığız bu arada galiba kız 🤣
Morrinah Asyaninannesi_ daha 9. Haftaya gircez yüzümün heryeri egzama sivilce ay çok garip oldu ama bu halimle çok güzelleştin diyen de var
Nananan Asyaninannesi_ oğlumda güzelleşmiştim kızımda çirkinleştim her yerim kahverengi leke oldu elim yüzüm maymuna döndü 🥴
Ewy Ben de sivilcelendim 22. Haftadayım asla azalmadı geçmedi. Özellikle çene ve dudak üstünde çıkıyor. Ayda 1-2 kez uçuk çıkarıyorum. Saçlarım matlaştı. Cinsiyet erkek
mcansu Asyaninannesi_ iki gebeliğimde de ekstra sivilce leke bişi olmadı eşime kalsa ikisinde de güzelleştim 🥰 bu gebelikte sadece başlarda bulantı kusma çoktu o zaman şaftım kaymıştı 😅😅
Meri3535 Sivilce,egzama oldu yüzüm saçlarımda gram nem kalmadı kaskatı halde. Çirkinleştim barız ve erkek bebeğim.
ikiz_annesi1 Asyaninannesi_ çok güzelleştim ayna da kendime iltifat yağdırıyorum o derece cam gibi bir cilt kiraz duduslar😂 16+0
Momcrn Asyaninannesi_ 3.hamileliğim diğerleri erkek bunu bilmiyorum daha ama diğerlerinde cildim saçlarım çok güzelleşti saçlarım baya uzadı falan ama bunda yüzümü sivilceler bastı amaaaa çirkinleşmedim ya 😂 biz hep güzeliz anneyiz annee 😘😘
irem4_rc Asyaninannesi_ Güzelleştim mi çirkinleştim mi bilmiyorum ama hamilelikten önce fazla sivilcem çıksrdı hamileliğimde fazla çıkmadı tek tük çıktı