Kartanesi-24 Asyaninannesi_ yüzüm sivilce ile doldu çirkinleştim 🥲 cinsiyetimiz henüz belli değil 9 haftalık hamileyim daha 🐣🌸
Esma006 1752 kaş gokulmesi her iki cinsiyette oluyor bebek seni tanıyor hatta eşimin bile dökülüyor kaşı kirpiği
Esma006 1752 anne karnında başlıyor benim 15.haftamda başlamıştı kaş dökülmem nasıl da güzel kaşlarım var 🥲🥲
Asyaninannesi_ melii84 bende kilo aldim ve cok yakistigini söylüyorlar aslında dogumdan sonra zayıflamak hem istiyorum hemde istemiyorum
2cocuk2kopek Kartanesi-24 çirkinleştiğinizi düşünüyorsanız kızınız güzelliğinizi alıyor demektir 🙈 ilk hamilelikte aşırı güzelleşmişti yüzüm erkek bebek güzelleştirir demişlerdi doğru çıktı
Ceydaa006 Asyaninannesi_ Herkes güzelleştiğimi söylüyor cildim hiç bozulmadı sivilce vs hiç olmadı tutan tek belirtim sonuç cinsiyet erkek dendi 18+5 🤭
Asyaninannesi_ cinsiyetle alakalı degil demekki benim kızım olucak herkes cok guzellestin diyor ablam erkege hamileyken cok cirkinlesmisti yüzü felan degilmişti baya demekki cinsiyettle alakası yokmuş