Ronayib Gamze9435 ne için kulaniyorsunuz antibiyotik bende kanda enfeksiyon var doğuma kadar kullanılacak sizin nasıl
Efsunib Gamze9435 korkma canım ben çok uzun süre kullandım hem ağrı kesici hemde antibiyotik.gün içinde 6-7 tane ağrı kesici alıyordum istemeden de olsa.şükür hiçbir sorun yok bebeğimde
Ayshababy 22+3 Benimde 2 günüm antibiyotikten sonra bebeğin haraketleri çok az gün içinde 2-3 kez kıpırdama oldu adet ağrısı gibi ağrı var korkuyorum her gün kipir kipir olan bebeğim bu gün yok
Gamze9435 Ayshababy cok şükür hareketli ama insan bi tedirgin oluyor icmesek Allah korusun enfeksiyondan erken doguma bile yol aciyomjs
Gamze9435 Efsunib şükür benimde 2.gebeligim ilkinde hic bisi kulanmayinca bunda kulninca insan bi tedirgin oluyor
06Pembemavi80 Gamze9435 içtiğiniz suya sirke damlatın veya limon suyu sıkıp öyle için oda etkili oluyor 💁🏻♀️
Efsunib Gamze9435 bende ağlaya ağlaya alıyordum ilaçları hem canım çok yanıyordu hemde bebeğim için korkuyordum ama çok şükür birşey yok korkma sende kalbini ferah tut
Ayshababy Gamze9435 evet kötü bir şey ilaçtan sonra kızılcık özü önerdiler sarmısak Önerdiler onlarıda denicem artık geçmese
nevaneva Gamze9435 ben gebelik başından beri sürekli kullandım aguementin klamoks şükür bişey olmadı enfeksiyon bebeğe saha zararlı oyüzden enfeksiyon varsa kullanın mutlaka ilk gebeliğimde idrar yolu enfk varmış haberm yoktu ilerleynce kesem erken açıldı suyum bitmişti erken doğum olmuştu