Busemiko Kızlar burun tıkanıklıgı ıcın nelr yapıyosunuz buhar makınesı alsam olur mu gece daha cok oluyo 1 saat uyuyorum sadece
Crnarz Busemiko burun tıkanıklığı bende de var günde kaç kere temizliyorum burnumu ama yine çok tıkanıyor özellikle geceleri
Burjucan Busemiko deniz suyu veya okyanus suyu kullanabilirsin tamamen açmıyor ama biraz rahatlatıyor
Seymasel68 Busemiko aynı bnde oleyımm burun tıkanıklıgındn oluyorum sırkeyle su cekıyorum burnumaa tuzlu suu buraz fayda edıyo
rodin123 Busemiko ama benimki kadar ileri değilse nane yağı kullanabilirsin bende hiç birsey fayda etmiyor çünkü
MihriiFb Aaa bu normal bişey mi yaa? Ben sürekli hastalanicam sanıyorum kızlar, gebelik de burun tıkanıklığı yaşanır dimi. Gün içerisinde idare ediyorum ama geceleri canım çıkıyor bazen uyumak için 😃 16+3 hamileyim
Busemiko O kadar kalp çarpıntım oluyokı hıc uyuyamıyorum nefes almayı unuttum panık oluyom gece korku oluyo 23+4 gebeligım
rodin123 Benim alerjik rinitim var etlerim şişmiş alerji ilaçlarını kullanamadığım icin doktorum strese girmemem gerektiğini bas agrısı yaptıgı ve hiç hertürlü alerji ilacı zararlı olduğudan iliadini daha masumane buldu sağlığımı düşünmem icin iliadini verdi gebeliğin sonlanana kadar kullanabileceğimi söyledi daha sonra profesör e görünüp alerjime cözüm bulunan icin ona yönlendirdi suan onu kullanıyorum günde 2 kere fıstan zarar vermeyeceğini söyledi istersen doktorunla görüş bazı doktorlar onuda kullanmaya izin vermiyor
Tlaytas Busemiko bendede cok oluyor yatamiyorum denizsuyu var fısfıs onu sıkıyorum anca yatabiliyorum
Sedaince Busemiko on gündür uyumuyorum viks sürüyorum biraz açıyor sonra yine aynı çok berbat bişeymiş burun tıkanıklığı
Busemiko Sedaince burun tıkanıklıgı kalpte carpıntı nefes darlıgı holter takıldı yarın bakalım nelrr olcak