NNewbabyy Herkese iyi akşamlar henüz 5 haftalık gebeyim kızım 25 aylık arası yakın olsun çok istiyorduk ama başa gelince insanın içini bi korku alıyor siz atlatabildiniz mi kendinizi nasıl hissediyorsunuz düşüncelerinizi paylaşırsanız birilerinin kalbine dokunursunuz belki
Pamuk623 NNewbabyy Merhaba canım benim de ikinci plansız gebelik ama elbette sevindik herşey Allah”tan 🤲 bir tane de kızım var 20 aylık ama korkuların var mı diye sorulsa maalesef var yetişebilir miyim ikisine de yetebilir miyim kızımı da ihmal etmek istemiyorum çok garip düşüncelere sahibim diyebilirim 🤦♀️
Esay5060 NNewbabyy bebeğim 8 aylik 22 haftalik hamileyim 4 . Sezeryanimi olacam hiç korkum yok birlikte büyürlerdiye kendi kendimi teseli ediyorum ☺️
biryildiz42 NNewbabyy kızım 14 aylık ve ikinci kızıma hamileyim doğumuma 2 gün gibi bir zaman kaldı. Zor olacak ama güzel olacak planlı bir gebelikti
NNewbabyy Pamuk623 Bende öyle bir yandan güzel olacak diyorum bir yandan zor olacak zaten öğrendiğimden beri hep aklımda kızım rabbim kolaylaştırsın hem evlatlarımıza hem kendimize yetebilelim inşallah 🥰
Fatmadmr37 NNewbabyy amin inşallah 🤍 beraber büyüsün ler istedik bizde. Hem zaten evdeyim kızıma bakacak kimse olmadığı için 2 çocuğumu birlikte büyütüp sonra iş hayatına yeniden atılmak niyetim. Sağlıkla kavuşalım inşallah.
NNewbabyy Fatmadmr37 Amiin inşallah bende arası yakın iki evladım olsun gerisine sonra bakarız dedin hep, şimdide nasıl koruyacağım onları diye düşünüyorum takmamak akışına bırakmak en güzeli biraz daha ilerleyince rahatlarım diye düşünüyorum 🥹
NNewbabyy Esay5060 Oyyy maşallah en güzeli bu düşünce hep böyle düşünmeye devam et rabbim kolaylaştırsın ilerde nasıl güzel olur yaşları yakın inşallah 😍
3prensAnnesi_ Esay5060 merhaba, doğumlarınız nasıl geçti? Bende 3.sezaryeni olacağım etraftan sezaryen sayısı arttıkça riskler artıyor gibi söylemler korkutuyor, yapışıklık olurmuş uzun sürebilirmiş ameliyat vs vs yorumlar
yalandunyaa Esay5060 4.sezeryan mi Diğerleri kaç yaşında destek olan var mı anne vs. Çok zorlanıyorum 2 bebekle
Edailkemomm 16 aylık bebeğim 28 haftalık hamileyim zor günler geçiyor bazen ama korkmuyorum elbet geçecek :)
NNewbabyy Edailkemomm Kesinlikle elbet geçecek benim gibi hatta arası daha yakın olan çok varmış gerçekten teselli oldu bana zor günler geçecek güzelliği kalacak inşallah 🥰
Ayferyvz Edailkemomm korkacak biseyler elbette var emzirirken diğeri elinden gelip tutup gel oynayalım diyor senden ilgi bekliyor .ama 6 aylik olana kadar fazla sıkıntı çıkmıyorsun 6dan sonrada alışmış oluyorsun duruma benim oğlum 15 aylıkken 2.bebegim oldu şimdi 2. Bebegim 19 aylik olduğunda 3. Bebegim doğacak sabır diliyorum hepimize
NNewbabyy biryildiz42 Planlı olması insanı daha rahatlatıyor rabbim sağlıkla kavuşmayı güzellikle büyütmeyi nasip etsin ikisinide inşallah 🌸
ikibebelianne-M NNewbabyy oglum 4 yasini 3 ay geçiyor 12 haftalık hamileyim benim için kabullenmek çok zor oldu psikolojik olarak çok bunaldım yeni yeni alışıyorum 2 çocuk annesi olma fikrine. Umarım doğuncada güzel olur 🙏🏼
NNewbabyy ikibebelianne-M İçinizi ferah tutun oğlunuz kendini kurtarmış doğunca herşey hayallerinizden bile güzel olur inşallah. Bende istiyordum arasının yakın olmasını ama olunca gerçekten hazır mıyım dedim kendime 🥹
Leylaaa_46 NNewbabyy kızım 3,5 yaşında bebeğim 3 aylık zor yanlarida var güzel yanlarida illaki kıskanma vs olacak
NNewbabyy Leylaaa_46 Sizin psikolojiniz nasıl peki, alisabildiniz mi dengeyi sağlayabiliyor musunuz sakin misiniz fazlaca korkularım var rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸
Esay5060 NNewbabyy evet belki ilk yılar zor olur olacakta annelik bunu gerektirir ve biz onlari istediğimiz için dünyaya getiriyoruz iyi bi hayatlari olsun gözümüzden sakiniriz ama yılar sonra büyüdüklerinde kıral ben olacam inşallah 😂 ilk 2 cocuğum aralarinda 3 yaş var sondakilerin aralarinda 1 yaş olacak ☺️
Edailkemomm NNewbabyy inşallah canım benımm 2 -3 sene sonra Max biri anaokulunda biri yanında olur sonra biri anaokulunda biri ilkokulda ödev yaptırsan aynı anda yaptırırsın ve sürekli bilgilerin tazelendiği için sıkıntı da yaşamazsın yani kendimce fikrim böyle arada yaş farkı olanları görüyorum daha çok sıkıntı çekiyor büyüğe yetişse küçük kalıyor falan o yüzden ben böyle birşey düşündüm oyun oynasak aynı olucak ödev yapsak sıkılmadan ikisiyle ilgilenebilirim yemek desen iki aynı anda yiyebilir benim kendi fikrim bu Rabbim herkese kolaylık versin evlatlarımıza da inşallah sağlık sıhhat versin amin 😇🤲🏻
2cocuk2kopek NNewbabyy benim 6 yıl oluyor aralarında ben bebek bakmayı unuttum nasıl bakıcam diye düşünüyorum 😅😅
NNewbabyy 2cocuk2kopek Ayyy bu da doğru ya arkadaşımın bebelerinin arası 7 yaş o da çok kıskandı yaş farkının hiç önemi yokmuş diyor sadece anne mentali toplamış oluyor sonra bidaha başa sarıyor kardeşlere göre her yaş aralığı aynı yoksa 😂
Rabiss0669 3 yasında oğlum var 3 aylık hamileyim süpriz oldu bize beklemıyodum oğlum biraz zor çoçuk okula gittiğinde düşünüyodum ben ama Allahın taktiri ama biz kadınlar üstesinden geliriz İnsAllah herşeyin
NNewbabyy Rabiss0669 Kesinlikle öyle hem kadın olarak hem anne olarak çok güçlüyüz 2 değil 10 evladımız olsa 10 kaplan gücünde oluruz