Deryz Hanımlar yarın öğlen gibi acile gitsem gebelik testi yaparlarmı ve acil doktoruma mı söylüyoruz bu testi istediğimizi yoksa ay bana birşeyler oluyor 😂 başım götüm dönüyor hamilemiyim falan mı demek gerekiyor 😂
seyma0661 Deryz benim mide bulantısı halsizlik vardı grip oldum sanıp gittim serum taktırmak için. doktor gebelik şüphesi var mı diye sorunca bilmiyorum oladabilir demiştim beta baktılar😂 siz de böyle bişey söyleyebilirsiniz
Girlmama Deryz şimdi git betama baktırmak istiyorum de 2 saate sisteme düşer yarın öğlen gidersen akşam 9 10 u bulur sisteme düşmesi
Ssss12 Deryz herhangi bi doktora muayene olmak sana kalmış canım, direkt kayıt işleme gidip gebelik testi yaptırcam dediğin de kan alıp 1.5 saat sonra da arayıp sonucu öğrenebilirsin
Deryz seyma0661 diğer türlü bakmazlar mı ayy bende rolü beceremem 😂😂😂 ne giycem makyaj yapcam hatta eşim sorcak senin evde canın mı sıkılıyor diye sorar falan düşünüyordum 😂ondan gizli gidip gelmeyi planlıyorum😂😂🥰
Deryz Rabiul kabul ediliyormu böyle ben hiç baktırmadım pazartesiyede sağlık ocağına aldım en azından 2 günde bir kan vermiş yükselişini takip etmiş olurum
seyma0661 Deryz o zaman direkt durumu anlatın randevu bulamadığınızı beta baktırmak istediğinizi söyleyin 😂💕
Deryz Girlmama ama kocamın haberi yok süpriz için herşeyi hazırladım testi gördüm birde kanda görmek istiyorum değerin nasıl olduğunu
Rabiul Deryz evet ben özele gidip acilden girdim betaya baktırmak istiyorum dedim evde test yapmıştım akşam 9 da pozitif çıkınca hemen gitmiştik
Deryz seyma0661 o zaman ben erkenden gideyim😂 eşimin iş yeri eve yakın umarım canım kocama yakalanmadan bu işten çıkabilirim 😂
Deryz @“Yildiztozu_”#p35663765 bugün ense kökümden ağrım oldu birden bide sivilce sıkarken miğdem bulanmaz 😂 içim bi huylandu vallahi
Deryz seyma0661 sorma girdim yatağa düşünüyordum acile sabahtan gitsem bakarmı diye dayanamadım şarjdan aldım telefonu hemen soru yönellttiimm ayy çok heycanlı
Rabiul Deryz 1 saat içinde sonuç çıktı direk doktoruma yazdım zaten aradım sonra gebesin dedi ah o heyecan unutmuyorum
gurbette_bir_anne Deryz ben direk hamilelik için kan vermek istiyorum demiştim tmm dedi doktor kan verdim açık ve net 😀
Deryz Tuba123456___ bakarlar diyen var ama nasıl yapıcam bilemedim ki malum bazen bazı doktorlarada yanaşılmıyor tersler yada birşey derse diye de düşünüyorum