Adelon5533 Ne durumdayız kızlar Ben bu ay inat ettim regl gecikmedikçe test yapmayacam evde 3 tane vardı attım 🥲
Adelon5533 Gmzle göğüs hassasiyeti var 29-30 yumurtlama günüydü bi kaç gün kasıklarım ağırdı ama şuan yok belirtiler göğüs dışında
Gmzle Adelon5533 benimde 29 30 du yumurtlama 27,29 ve 2 Şubat değerlendirdik tutar mı sence bende kasik agrisi gaz bide genital bolgeme arada ağrı giriyor anlamadım kemik varya oraya
Lapsodi Benim de uygulamada 31 1 2 3 4 yumurtlaa yaziyordu bat 18 Ama gögsüm de acıma hafif kramp var kimisi diyor yumurta çatladıği icin olur yumurta catlamasi ne demek yani bugun de mi iliskiye girmek gerek
Adelon5533 Lapsodi yani bende uygulama kullanıyordum tahmini gösteriyor mesela benim gösterdiğinden 3 gün önce yumurtlama oldu garanti olsun diye ovülasyon testleri var onları kullanın sonuçta her kadının üreme sistemi kendisine özel 🌸
Zycey Benimde 29 30 31 yumurtlamam bat 13 Şubat göğüslerim çok fena kasıklarım çok ağrıyor belim kopacak zaten oldum olacağım gibi ağrıyor akıntım çok fazla bazen lavaboya gidiyorum oldum sanıyorum