Ceydanurr 38 haftalık gebeyim hep ılık suyla duş aldım şimdi sıcak suyla duş alsam zararı olurmu hemen doğurmak istiyorum artık dayanamıyorum kramp ağrı bitmiyo
Feslegenci Ceydanurr aynı durumdayım artık doğurmak istiyorum ben hurma ve ananas yiyorum ayrıca egzersiz yapıyorum Squat falan 2 haftadır hurma yiyordum 1 haftadır da ananas ama gelen giden yok 🤷🏻♀️
Parinas Ceydanurr çok yürüyüş yapın. Bende neler neler denedim. Hurma ananas squat merdiven inip çıkma neler neler. En son doktorum günlük 10000 adım at dedi. Koşa oynaya zıplaya yürüdüm o gecenin sabahı suyum geldi ☺️
Nurcantas65 Squat yap,ada çayı iç,corek otu yağı içmek 1 tatlı kaşığı sabah akşam, eşle birliktelik bunları yapabilirsin. Bende 40+0 im 3 cm açıklıkla sancı gelsin diye bekliyorum 🙄
deletedmom43191 Ceydanurr dünden beri benimde belim ağrıyor yaptığım işlerden midir nedir bilmiyorum tam bel ile kalça arasında bir yer
Ceydanurr Parinas peki su geldigini nasıl anlicam.ben idrar sanarsam Yada idrar yaparken karışık gelirse en korktuğum şey 🫣
Parinas Ceydanurr ayırt etmesi zor. Ama bende öyle olmamıştı sızıntı şeklindeydi. İlk yatakta ıslaklık hissettim. Kalktım duşun içine girdim sıktım idrarımı tutar gibi ama sızıntı şeklinde devam etti o zaman anladım suyum geldiğini. İdrarı tutunca duruyor su durmuyor