afra119- Arkadaşlar önce hiç yaşamadım, genelde dişlerimde bir problem yok, çürümüş kırılmış yada yapılması gereken bir dişim de yok ama dış etlerim dış diplerim acayip sızlıyor, sanki dişlerimi biri aşa çekiyormuş gibi, bu durumu yaşayan var mı?
yeni_anne2 afra119- hamilekte resmen diş diye bırsey kalmadı sapa sağlam dişlerim hep sıkıntılı şuan geçen damak diş eti hepsi şişmişti yemek yiyemiyordum hamilekte maalesef diş sorunu çok oluyor geçmiş olsun
2prens1prenses_ afra119- ay aynı sorun bende de var dış etlerim acayip kötü 3. Gebeliğim bu diğerlerinde yaşamadım hiç
seyma0661 afra119- çok normal bende ağrı yok ama elma ısırsam yada hafif sert fırçalasam diş etlerim hemen kanıyor çok sinir bozucu
crazyymom afra119- bende de ön alt dişimin iç tarafındaki eti çekilmiş dişimin koku resmen dilime takılıyor
yeni_anne2 afra119- doğumdan sonra zaten komple genel diş bakımına giricem bu süreçte diş kaybı bille oldu çektirmek zorunda kaldım 21 haftam da Allah yardımcımız olsun 🤲🌸
zeyzee Ay bazı sabahlar kan tükürüyorum gecende 20 lik dişim zonkladı facia gibiydi diş etlerimin alt kısmı da yumusamıs 🤦🏻♀️
Gamzeevrenn afra119- benimde o haftada öyleydi şuan 37.haftadayım geçti şimdilik. Kalsiyum içeren gıdaların tüketimini arttırdım sanırım o iyi geldi. Dış etlerim sisiyordu kanıyordu çok ağrı yapiyodu