Fatma5806 Bebebebem katıyla ilerlememiş gibi canım ama %60 da sağlıklı oluyor deniliyor hayırlısı olsun 🥰
Sedaalp Bebebebem yani canım 2 günde bir 2 katına çıkması gerek sanki kimyasal gibi ama doktor daha iyi bilir yükselme var ama az
Sedaalp Bebebebem benim kimyasalken böyle olmuştu ilk 132 3 gün sonra 258 3 gün sonra 400 gibi sonra kese gözükmedi pat değer düştü anlaşıldı sağlıklı gebelik için kanın 2 günde 2 katına çıkması gerek
Bebebebem Sedaalp kimyasal olsa düşerdi diye düşünüyorum çünkü kanamam vardı 1 haftadır geçti bugün daha önce 1 limyasalım var böyle olmamıştı
Sedaalp Bebebebem o zaman dış falan olabilir çünkü kimyasal üstüne sağlıklı gebelikte ilk verdiğimde 700 ikinci gün 1700 şeklinde arttı
Sedaalp Bebebebem doktorlar anlar zaten canım betan böyle olup düzelme durumu malesef çok zor biran önce güzel bir doktora gidip doğru teşhisini alıp ona göre tedavini ol 🙏 Allah’ta en yakın zamanda gönlüne göre versin inşallah 🙏
Ozlemerikci543450 Bebebebem bu kadar çok test yapmanızı doktor mu istedi normalde 2 kez kontrol ediliyor ve keseyi bekliyorsunuz bence sağlıklı gidiyor ama devamlı kan vermek strese sokar eğer doktora gitmediyseniz gidip ben ce bi danışın