Meryeminannesi20 Detaylı içim randevu aldım, bölüm olarak perinatoloji riskli gebelik olarak aldım doktorum öyle yönlendirdi ama doğrumu aldım bilenler teyit edebilir mi acabaaa?
Meryeminannesi20 irem_brk58 çok teşekkür ederim randevum tam 20+ haftama denk geliyor bakarlar değilmi kaç hafta aralarında bakıyorlardı hatırlayamadım?
Biranne_197 irem_brk58 Bende detaylı için oraya gideceğimde doktorum gebe polikinliğini seç dedi o nasıl oluyor ?
Deniiizzz Meryeminannesi20 doğru bölüme almışsın detaylı ya peritonolog bakıyo onlar da riskli gebelik demek haftan da normal canım bakarlar. İnşalalh güzel sağlıklı haberler alırsın ♥️🌺
Minik1Civciv Deniiizzz renkli bakıyorlar mı yüzünü görebiliyor muyuz fotoğraf çekmeye ve video çekmeye izin veriyorlar mı ve sonucunda rapor falan veriliyor mu
irem_brk58 Biranne_197 Sorun tekrar bence çünkü detaylı ultrasona sadece perinatoloji bakıyor. Eğer hiç yönlendirme yapılmadıysa ilk gebe bölümüne gidip isminizi perinatoloji bölümüne ekliyor. Ama eklendiyse isminiz randevu çıkıyorsa perinatolije gitmelisiniz
Deniiizzz Minik1Civciv hepsine evet. Zaten detaylıyı seninle konuşarak yapıyor örnek veriyorum boyun iyi kalp odacıkları güzel kafa şu kadar cm gibi. Bu arada yüzünü de bebişin gösterirse görüyorsun benimkiler asla göstermedi :) sonucunu da tabi ki hemen veriyor hatta e nabız a da düşüyor.
Deniiizzz Minik1Civciv aslında detaylı ultrason da hepsi aynı davranıyor yani genel olarak öyle olması gerekiyor tabii arada vicdansızlar da vardır. Ben normal de özel takipliyim detaylı ultrason için peritonolog doktoru muayenehaneye oraya gelmişti ama benim bebişler yüzünü göstermediği için 4 gün sonra devlette görev yaptığı yere çağırdı. Deniz hocaydı da soyadını hatırlamıyorum şimdi bakar yazarım.
Minik1Civciv Deniiizzz tamam canım çok teşekkür ederim haber bekliyorum senden o halde doktorun adını 🌸