Elis27 obiranne3 bence özele gitmeyi düşünseniz de 16 .Cı haftanızdan önce gitmeyin net olması açısından
seyma0661 obiranne3 ben özelde de 16+4haftamda öğrendim kontrol o gündü muhtemelen görürsünüz özelde ama görmeme riski de var 😂 muayene ücreti çok yüksek değilse denenebilir. Ben 500e gidiyordum onun için gözüme gelmedi
Basakparlar obiranne3 16’da doktorum kesin konuşmamıştı 18+4’te kesin konuştu özele gidin devlet hemen söylemiyor gittiğinizde belki yine söylemeyecek pozisyonu önemli bebeğin
obiranne3 seyma0661 500 muayene ücreti bulursam hiç durmam giderim kız. çok pahalanmış. 1800den aşağı yok şaka gibi. bi yanım git diyor diğer yanım niye 1800 çöpe atıyosun diyor
seyma0661 obiranne3 evet benim gittiğim doktorum da çok iyiydi bin tl veriyordum bir ay alıp bir ay almıyordu ondan 500 diyorum. Her gittiğimizde renkli gösteriyordu. Ama doğuma 55bin dedi bizde o kadar vermek istemediğimiz için devlete yöneldik 28.haftada 🥹
seyma0661 obiranne3 bence o paraya bebeğinin eksiğini alırsın ya boşver gitme hiç zaten elbet öğreniyoruz
Visenya Özelde olsa 15-16. haftadan önce netleşmiyor ki. Öncesinde tahmin yapıyorlar sadece. Tutuyor veya tutmuyor.
seyma0661 Elacihangir evet şansa denk gelmişti tabi biz temmuzda başlamıştık kontrollere. Yeni hastalara fiyatı daha farklı olabilir yeniyılda gitmedim
seymdmr Aynı şeyi düşünüyoruz 17 haftalik oldum devlette söylemiyor 1 ay sonra gel dedi özele gidip eşimle öğrenmek istedim ücreti 1300 tl çok kararsız kaldım bende ama çok fazla merak ediyorum 😂