Bakhelehele Serklajlı anneler merhaba, 36+4’teyim ilk doğumum olacak ve serklajlıyım. doktor dikişin alınması için doğumu bekleyelim diyor. Normal doğumu bekleyecek ve dikişi de doğum başlayınca alacakmış. Sizde de durumlar aynı mı?
esrasavas Bakhelehele şuracıkta bnde bekleyim bnde serklajliyim en çok merak ettiğim bu sezeryan da nasıl oluyor acaba önce mi yoksa sonra mı alınıyor
zynpknt Bakhelehele henüz o aşamaya gelmedim ama açılma dikişleri patlatırsa yırtılma olabiliyormuş sanırım tam bilmiyorum
zynpknt Bakhelehele herkesin acı eşiği farklı çok az ama düzenli sancıyla gidip 7-8 cm açılan var o kadar açıklıkta da dikiş kalmaz ve rahşm ağzı zarar görür bence hocam dikişlerimi aldırmak istiyorum deyin alsınlar 37 nin başında falan benim düşüncem bu illa aşırı ağrı çekmek zorunda değilsiniz hadi suyunuz gelse anlarsınız ama suyu gelmeden doğum başlayan 7-8 cm açılan yüzlerce kadın var☺️
Bakhelehele zynpknt teşekkür ediyorum cevabınız için. Ben de öyle düşünüyorum. Haftaya doğum başlamazsa dikişleri almasını istiyecem doktordan
Humaboz Doktorum 38. Haftaya gelince dikişini alacağım dedi rahim ağzında açılma oluyo zaten ilk doğumumda yüksek tansiyonumdan dolayı dikişi 37+5te almıştı ve o gün doğum yaptım