fatma4136 hanimlar merhaba 38+1 haftalik erkek cocuguna hamileyim 20. haftadan beri rahim agzi kisaligi ve hunilesmeyle Allaha sukurler olsun bu haftalara geldik. Ama sorun nasil geldik belirli haftaya kadar wc harici ayaga kalkmama disariya cikmama vs vs 35. haftada ki muayenede 1 parmak acikligim oldugunu her an gelebilir kasılmaların cok sık dediginden dolayi dogum olacagini dusunmustuk perinatoloji doktoruna takipliyim ve doktorum hep acikligin ve kisaligin oldugu icin normal dogumun cok kolay olur bebek miadini doldurmaz 38/39 lari buyuk ihtimal gormeyebilir dedi. Ama simdi 38 haftayi geride birakiyoruz ve bende tık yok. sadece cok sık karnım kasiliyor o kadar. Persembe gunu randevum var eger o gune kadar gelmezse muhtemelen o gunlerde suni vererek dogurtmayi teklif edicek ve bende kabul edicem. Sizin bu haftalarda sikayetleriniz neler ve dogumunuz nasil basladi nasil anladiniz? Lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim
Hdyhdy Ben de 38. haftadayim, belim ve karnım çok ağrıyor, kasıklarımda kramp ve bıçak batmasi gibi sancılar oluyor , karnım sertleşti, bir de aşağıda hissediyorum bebeği bacak aramda , ve sık tuvalete gitme hissi oluyor , benim bebeğim de erkek
Duyguzun Aynıyız 38+1 hafalığım bende, kasıklarımda agrı var birde vajinamda kasılma var şuanlık o kadar.