Aysenur_0046 Duygu112233 hayır öyle bisey yok canm ben ilk kızımda 2 tane olmuşum bunda da 1 tane oldum arada 3 sene var toplam onun da koruma süresi 5 sene ztn vuruldugun yer ağrır biraz o kadr yani sonuçta ameliyat olucaz aletler ne kadar steril olursa olsun metal bi aletle kesim oluyor cunki
Aysenur_0046 Duygu112233 benim gebeligim de riskli gebelik kızım da bu da öyleydi kasılma vs ne alaka o tetenoz iğnesi
Smcinar Ipek0506 hicbir sorun yaşamadım ilk hamileligimde doktorum artik herşey steril bence gerek yok demişti kalkıp ta paslı makas kullanmiyacaklar ya
Ipek0506 Smcinar haklısınız.ilk dozu vuruldum zaten ikinciyi unuttum ebede aramadı.olabliyorsam yarın bir sorup olucam olmazsa nasip…
Bumah Duygu112233 bende oldum ilk dozu karma şekilde pazartesi günü olmuştum kolum ağrıdı ateşim çıktı hafif bide bebeğin hareketi azaldı 2 3 gün endişe etme böyle bi sorun yaşarsan ve aşını ol tetanozu biz iş gereğide olmak zorunda kalıyoruz şükür bi sıkıntı yaşamadık
Madamebubu Doktorum karma aşı önerdi. 28.haftada tek doz şeklinde yaptıracağım. Tetanoz, difteri ve boğmaca aşılarıymış. İki kez vurulmaktan daha mantıklı hem de daha kapsamlı.
AybenYB Duygu112233 ilk dozu 22. Haftada oldum, doktorum son 10 sene içinde bir kere olduysan 2. Doza gerek yok demişti ben de zaten 5 sene önce bir iş yerine girerken olduğum için 2. Dozu olmadım
Nur124 Smcinar hamilelikte herhangi bir yara durumunuz olmuş muydu ev kazası bir yere çarpmak yada kesmek gibi sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah bu arada 🌸
Smcinar Nur124 çok sağolun amin inşallah hayır yaşamadım zaten bildiğim kadariyla herhangi bir olaya maruz kalirsaniz 24 saat süreniz var iğne olmak için diye biliyorum