Tombalak YavuzunSelini ne zamandir gidiyosunuz bana bir doktor tercihinizi soylermisinz bende doktor arayisindayim
ozgeilhan Ebrusu Nuray hanımdan memnun musunuz ilgisi bilgisi? Doğum ücretine ne kadar söyledi bu arada?
Rumeysaozcan MeftunAnnee Memnun kalmadım hemde hiç şuan nagihan hanıma gidiyorum çok şükür çok memnunum ilgilenmesi ayrıntılı konuşmalar yapması çok iyi zaten çoğunluk dönmüş sevin hanımdan nagihan hanıma
Akyuz_90 Merveyuce doğum yaklaştıkça sayılı günler kalınca ağrısızlar fazla oluyor ne yazık ki şimdiki yalancı sancılar gittikçe ilerleyecek doğum yapana kadar çocuk büyüyor ondan aynı kaderi ben de yaşıyorum 😁😁
ozgeilhan Kardelen Nuray hanımdan memnun musunuz ilgisi bilgisi? Doğum ücretine ne kadar söyledi bu arada?
Busraaaa Bursa da yeniyim bende sadece tavsiye üzerine gittim başka hastane bilmediğim için iyide oldu aslında herhangi bisey olursa dr ilgili sizinkileride deneyebilirim ama bahsettignz hastaneleri bilmiyorum bile 🙁
Rumeysaozcan Busraaaa Aynı duyguları yaşıyoruz bende yeniydim Bursa’da eşimin teyzeleri oraya yönlendirmişti 😇