Usernamefiyonk Merhaba, bebeğimizin cinsiyetini şu an sadece ben biliyorum. Eşim de öğrenmek için sabırsızlanıyor. Sizce önce ona özel olarak mı söylemeliyim, yoksa yarınki aile toplantısında herkesle birlikte mi paylaşmalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum
dilaradoyan Usernamefiyonk kesinlikle önce bilmeli. Siz anne olarak bir evlada sahipseniz o da baba olarak evladı. Yani yakınlık dereceniz aynı. Ama aile toplantısı dediğiniz hala dayı anane dede artık her ne ise 2.derece oluyor yani aradaki akrabalık bağı için siz gereklisiniz anne veya baba olarak. Mutlaka baba onlardan özel olmalı bilmeli
deletedmom43191 Usernamefiyonk önce tabiki bilmeli cocuk onun çocuğu sonuçta herkes bilmese de olur ama baba en önce bilmeli
a-koroglu nasıl sabrediyorsunuz yaa fetal dna sonucunda doktorumuz telde bana söylemişti cinsiyeti öğrenir öğrenmez eşimi arayıp söyledim asla bekleyemedim
Usernamefiyonk a-koroglu 12 haftalıkken yüzde 90 demişti doktor şuan 17 haftalık :) söylemedim oda artık sormuyor
Usernamefiyonk deletedmom43191 bencede içimde huzursuzluk var zaten o zaman onada ufak parti yapayım :)