tubkrkmaz 11+2 haftalığım, aç karnına günde iki kere istiğfar ediyorum, kursak kaynamam karın ağrılarım geçmiyo, bebeğe bir şey olmuş olabilir mi
Nilayy95 tubkrkmaz merhaba prilam kullanıyormusunuz. Gece yatmadan iki tane alırsanız sabah kusmanız olmayacaktır. Birde öyle deneyip yatın. Eğer devam ederse İçiniz rahat etmesi açısından hastaneye gidebilirsiniz
mervemurat16 tubkrkmaz kusmak doğal çokta kasmamak lazım kusarken kendinizi.Benimde çok oldu 9 ay kustum nerdeyse prilam ilacı var bende uyku yaptığı için kullanamadım sabah yataktan kalkınca hemen ekmek kırıntısı tarzı şey yiyin leblebi bulantıya çok iyi gelir elmada mide asidini alır oda rahatlatır mideyi
Aslikryl tubkrkmaz bir şey olmaz canım 4 ay kustum bebek içimden çıkacak biraz sonra kusacağım diyordum bir sıkıntı olmuyor çok şükür bebeğe 😊
Bebekayik tubkrkmaz bende öyleydim sürekli safra çıkarırdım vede kasılırdım baya bi boş olduğu için midem ama bişey olmadı kızıma sabah uyanır uyanmaz ekmek içi yerdim o zaman kusmazdım tutardı midemi
tubkrkmaz Nilayy95 bir ara 4-5 gün içtim ama etki etmeyince bırakmıştım, iki tane üst üste içmem de sakınca olur mu
tubkrkmaz mervemurat16 boş karnıma kusarken ister istemez kendimi çok kasıyorum o nedenle endişeleniyorum
Nilayy95 tubkrkmaz doktorum bana öyle kullanmamı söyledi sanmıyorum birşey olacağını ve ilk haftalardan itibaren kullanıyorum 18.haftadayım
mervemurat16 tubkrkmaz akışına bırakın yapıcak birşey yok bi yerde oturup kusmanızı tavsiye ederim tabureye oturun poşete çıkarın ben çoğu zaman böyle yapıyordum çantamda bile taşırdım poşet
haticesoydaann Stres yapmayın kusuyorum diye stres zaten en kötü hastalıktan beter herkes kusuyor öyle düşünün
Onu_beklerken Ben de her yediğimi çıkarıyordum doktorum gece yatmadan 2 prilam içmemi söyledi. Bulamtın devam ederse sabah 1 akşam 1 içebilirsin dedi. Gece 2 tane içip yatıyorum ben bulantıdan kusmadan kurtardım şükür. Doktor b vitamini zaten bi zararı yok dedi.
mcansu tubkrkmaz 34 haftalık oldum hala ara ara kusuyorum 22 haftaya kadar aralıksız devam etti hiç tedirgin olma çık normal