• Gündem
  • Toplam Ödül 100.000 TL 💃

HappyMom inşallah gerçekten ihtiyacı olan birinin olur (benim olmasını çok isterim ) kızımın şansına

HappyMom Katıldım, umarım ihtiyacı olan biri faydalanır.💕

oğluşumun şansına katıldım 🤰🏽🙏🏽👶🏽❤️🤍

HappyMom ilk bebeğimde burdan Philips avent biberon seti kazanmıştım bu çekilişte de ikinci bebeğimin şansına katıldım umarım bana çıkar 🙏🏻🤍🫠

HappyMom kızımın ve oplumun şanslarına katıldım inşallah bu sefer çıkar 4 senedir her çekilişe katulıyorum bi kez bile çıkmadı malesef inşallah bu çıkar çok ihtiyacım var

Kızçelerim için katıldım inş çıkar 🥰

HappyMom oğluşumun şansına katıldım bakalım💙

HappyMom kızımın şansına katıldım inşallah çıkar bize 🥰

Katıldım Kısmet belki çıkar ama tek temellim gerçekten ihtiyaç sahiplerine çıkması hayırlısı olsun hakkımızda ❤️🙏

Hiç umudum yok kendim çok şanssızım ama kızım ve 5+5 miniğim için inşallah çıkar 🥰

HappyMom oğlumun şansına katıldım hayırlısı inşallah bir çekilişte çıkar genelde şansım yoktur hepimize başarılar

HappyMom bir kızım olacak ve 2 yaşında bugün doğum günü olan kızım var onların şanşlarıyla katıldım. Depremzedeyiz TOKİ den ev çıktı. Nasip bize ödül çıkarsa konteyner den sonra kızlarıma oda yapmak istiyorum 🤗

HappyMom Kızımın ve mart da doğacak olan oğlumun şansına katıldım. Ayrıca 14 şubat doğum günüm belki doğum üstü güzel bir hediye olur 😊

HappyMom katildm bakalim daha hayatimda cekilis kazanabilmis degilim ama