Damlada2208 Yogun bakimi yetersiz ben yaptım bisi olmaz diye düşünmüştüm ama isler ters gitti malesef sevk edildi bebegim iyi düşünün
Didemnil35 Damlada2208 çok geçmiş olsun ne oldu bebeğinize nasipse bende orada doğum yapacağım birde hangi dr sizinki
Damlada2208 Didemnil35 doktorumu cok seviyorum sibel zorbaş fakat mekonyumlu dogdu o yuzden yogunbakım yetersiz denildi ve medicalparka sevk ettiler o gun hemen kalkıp sezeryan acisiyla oraya gectim allah yasatmasin kimseye
Didemnil35 Damlada2208 rabbim şifa versin inş sağlıklı ömürleri olsun bütün çocuklarımızın tekrar geçmiş olsun
Oykuarden zeyzee bende Damlada2208 hanımdan öğrendim hastahaneye hiç sormamıştım büyük hastahane vardır diye düşündüm
Oykuarden zeyzee Ben aslında medicalpark Ataşehir Funda hanım talipliydim yoğun bakım olmadığı için medicana Betül hanıma geçtim ordada yokmuş
zeyzee Oykuarden alla alla bugun doktorum bişey demedi bana bebeğim erken doğabilir ve küvezde kalabilir cnkü
Damlada2208 zeyzee o zaman cok dikatli olun lütfen yogunbakımda 5 yatak var ve makinaları yetersiz iyice öğrenin belki suan duzeltmislerdir sıkıntı olmasin sizin icin saglikla kucaginiza alın kimse yasamasin benim yasadiklarimi 🙏
Oykuarden Damlada2208 amin inşallah 🙏🏻 sizede tekrardan çok çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın sağlıkla gelsin bebişler
Noluyoya Kızlar bende medicana ataşehir ve Florence nightingale arasında kalmıştım bu yoğun bakım olayı yüzünden florence başladım yeni doğan yoğun bakımları varmış hastane bebek dostu diye geçiyormuş ama doktoru pek sevemedim :(
zeyzee Oykuarden 36 ya girdim ben ama haftay doğumum var bebeğim kilo alamadığından mart ayını bekleyemecğz dedi doktorum
Noluyoya Oykuarden 19+3 benim daha .. Miyom olduğu için sık takip ediliyorum bu yüzden erkenden doktoru bulup aynısına devam etmem lazım . Sizin doğuma az kaldı sanırım dimi
Oykuarden zeyzee 37 doktorunuz kimdi bende 34 haftalığık bebek 2 kilo benimkide biraz geri bakalım doktor ne diycek sizin bebiş kaç kilo