Sbrn78 Gmoli adetleriniz düzenlimi birde amh hormonu bakıyorlar suan proklatin yüksek gibi az birde fsh icin 10 un altı deger istiyorlar hamilelik icin yani en normali bilgim bu kdar canm🌼
Novella Gmoli Prolaktin( süt hormonu) yüksekliği gebe kalmaya engel olabiliyor. Hiçbir sorunum olmadığı halde sadece prolaktinim yüksek olduğu için hamile kalamadım. İlacı var doktor kontrolünde kullanabilirsiniz. Hayıt tohumu da içebilirsiniz prolaktin düzeyini dengeleyen şifalı bir bitki. Ben prolaktin seviyem düştüğü an hamile kaldım.
Gmoli Sbrn78 amh bakmamiş canım neden bilmiyorum düzenli genelde baxen bir iki gün oynuyor 33 günde bir oluyorum
Sbrn78 Gmoli baktırmak istediğinizi söyleyin onada baktırın yumurta reservenizdeki azalmayı gösteriyor aslnda bakması gerekirdi gerek görmedi demekki
Gmoli Novella doktor bir şey demedi sonuçların temiz dedi sanırım çok yüksek değil darısı benim başıma insallah
Novella Novella Benimki 29 küsürken bana da yüksek değil demişti doktor ama 19a düştüğünde hamile kaldım. Tabi doktor öyle dediyse öyledir onlar daha iyi bilir sonuçta. Allah gönlünüze göre versin inşallah ☺️
Berika23 Fsh 4,81 E2 57 Prolaktin 11,11 Lh 11,52 Serbest t3 3,24 Serbest t4 0,95 Tsh 1,65 Benim sonuçlarım nasıl