Liddle_mom Hic bilgisayar oyunu oyniyan varmi yada taktigi bi oyun olan ben acayip sekilde cs 2 bagimlisi oldum 🤣
Yogurtlupilav Liddle_mom 38 yaşında üniversite mezunu, çalışan ve hamile bir bayanım ama ba-yı-lı-rım 😄 Detroit become human Assasins creed odyssey Age of empires 2 Ve bugünlerde New cycle favorim
Neferut Liddle_mom Telefonda mobile legens bang bang hastasıydım kostümler falan hep açıktı geçen sene eşimle kavga sebebi oldu diye bıraktım oynamayı hala acaba çocuk uyuduğunda oynasam mı diye düşünüyorum 😂😂
Perenelle Liddle_mom bilgisayar değil de telefondan çok oynarım bazen abartırım hatta. Yaşla meslekle bence hiç ilgisi yok yapı meselesi kimisini hiç sarmazken ben saatlerce oynayabilirim 🙃
Liddle_mom Perenelle bende oyle hatta sinirlenirim erkek gibi kufur falan ederim bilgisayarda oynarken 🤣🤣🤣
BATA Eşimle oyun bağımlısıydık yıllarca csgo pubg valorant gibi oyunlar oynadık ben tek lost ark oynuyordum bir de. Uzun zaman çocukta düşünmedik 6 senedir oyun odamız vardı şimdi bebek gelmek üzere 36.haftamdayım oyun odamızı kızımızın odasına çevirdik bıraktık doğal olarak 🥲🥲
Liddle_mom BATA ya bizde acaba ilerde oyun odasimi yapsak dedik simdi kizimiz olcak hamileligim bkyunca hep ps oynadim oda ilerde oynarmi dedik zaten ikimizde bilgisayarla ugrasiyoz onun merakinin olmama ihtimali olmaz diye dusunuyorum🙈
Minikturtageliyor Liddle_mom Pc değilde telefonda oynuyorum. Pubg, Mobile Legends eşimle beraber oynuyoruz 🥳
Liddle_mom Minikturtageliyor biz 4 kisi bi giriyoduk o pubg ye allahim sonradan puta falan tapmali bi alan acildi ondan sonra biz puta tapmayiz dedik biraktik🤣🤣
Yogurtlupilav Liddle_mom ilk başlarda oynanmıyor evet ama oğlum 5 yaşına geldiğinden beri birlikte oynuyoruz böylesi daha keyifli :)
BATA Liddle_mom Olur illa ki önce biraz kızları büyütelim ☺️ben genelde fps oyunları oynadığım için playstation xbox falan çok sarmadı denedim. Bizim evimiz küçük maalesef fazladan tek odamızı kızımıza yaptık biz de dedik ileride tekrar yaparız alanımız olursa şimdilik kendi zevklerimizi rafa kaldırdık ☺️
Yogurtlupilav Liddle_mom olur onunda merakı kesinlikle bencede, biraz çocukluk evresine geçince birlikte bir hobinin olması kadar güzel bir şey yok bence 😊
myangelson Liddle_mom GTA çok oynamisligim var NFS hastasiydim bir ara 😂 call of duty cok severim ama şuan yok oynamıyorum. Sims 4 yüklü bilgisayarda 😂😂
myangelson Liddle_mom ahh ah Sims çocukluğumun oyunu cidden ilkokulda kız arkadaşımda vardı Sims 2 onun evinde görmüştüm ilk beraber oynardık sonra biz de almıştık hey gidi günler 😅😅