Edaakl12 Merhaba kızlar 23 günlük bebişim var yeni doğan kaç saate bi emzirmek için uyandırıyorsunuz benimki bazen kendi uyanıyor bazen uyanmıyorda beklemelimiyim uyandırmam gerekir mi?
Esum48 Edaakl12 normalde 2 saat. Eger dogum kilosuna ulastiysa 3 saate cikarabilirsin demisti doktorum. Sariliktan dolayi kendi uyanamiyodu gece de gunduz de hep ben kaldirip emziriyordum. 2.ay dolduktan sonra gunduz 3 saatte bir gece de kendi uyaninca emzirdim
Asilzedemom Edaakl12 ikinsatte bir canım uyandırıyorsun 2. Aydan sonra kilo alımı güzelse 3 saate bir oluyor
Mervecimmm Edaakl12 2 saatte bir. Ama baktınız bebek çok güzel uyuyor 3. Saate varmadan uyandırın ve emzirin
Kevserblt Edaakl12 dr Osman gönülal var instagram ve YouTube da ben onun videolarını izliyorum tavsiye ederim bu konuda da ayrıntılı bilgi veriyor.
Kubra6694 Edaakl12 yenidogan iki saate bir beslenmeli çünkü sarılık artabilir, kan şekeri düşebilir ve zihinsel gerilige kadar gidebilir lütfen uyuyor, kıyamadım diye saatlerinizi geçirmeyin.
momkrm19 Edaakl12 benim yaptığım ilk iki ay 2 saatte bir. Eğer sarılığı atlattı ise gece uykusunda 3 saatte bire geçtim
Alisde Edaakl12 2 saate bir alarm kurun ilk en az 1 ay yani 30 gun 2 saate bir emzirmek gerekli cunku sarılık olmasın diye sarılık maalesef 30 lu 40 li gunlerine kadar sarkabiliyor allah korusun