Kızlar selam. Sürekli adetten 10 gün önce filan lekelenmelerim başlıyor ve adet olana kadar devam ediyor onun harici lekelenmem yok yani bu ara kanamamı onu da bilmiyorum. Birkaç aydır ovulasyon testi yapıyorum ve şunu farkettim yumurtlama oluyor sonrasında çatlama oluyor ondan 1-2 gün sonrasında çok çok az lavaboya gittikçe peçeteye bir iki damla geliyor adet zamanıma kadar bazen de adete kadar yavaş yavaş artıyor. Kimisi yumurtlama kanaması diyor ama 1-2 gün sürdüğü yazıyor internette. Doktor da Progesteron hormonunda düşüklük olabilir ya da Luteal faz düşüklüğü diye bir şey olabileceğini söyledi. Sanırım benim normalim bu çünkü uzun süredir böyle. Polip filan da çıkmadı ama moralimi çok bozuyor çocuğa engel olur mu diye çok üzülüyorm. Gerçi Ekim ayında hamile olduğumu öğrenmiştim sonra 6 haftalık düşük yaptım kese büyümediği için. Hamileliğimi öğrendiğimde de lekelenmelerim vardı gerçi. 3 sene sonrasında hamile kalmıştım ama düşük ile sonuçlandı. Sizlerden ricam böyle bir şey yaşayan veya etrafınızda duyduğunuz varsa bana da fikir verebilir misiniz