Sendenbanakalan Kızlar konu olsun diye soruyorum bu kimyasal vs deniyorya neye göre ve zmn deniyor ( rabbim her isteyene saglıklı cocuk nasip etsin)🦋🩷
Eda42_ Sendenbanakalan Kimyasal gebelik Beta değeri yükselir düşer bir anda kese oluşmaz sadece kanda görünür sonrası kendiliğinden düşer âdet kanaması gibi boş gebelik beta kese herşey normal olur ama kese içinde bebek görülmez 8 9 haftaya kadar beklenir sonrasında kürtaj yâda düşük olur rahimde olur boş gebelik bile olsa
Esma006 Sendenbanakalan boş gebelik embriyo kese dışına vs tutununca ve gelişmesi durduğunda 4 haftalık atıyorum ilermiyor haftası boş gebelik kimyasal da artıp eksilen bir beta kanama ile sonuclaniyor
Hamide_00 Sendenbanakalan değerin yarı yarıya falan baya düşüş olursa cnm kimyasal gebelik oluyor ztn ağrıların kanaman oluyor düşük yapmış oluyorsun
akdeniiss Bildiğim kadarıyla beta düzenli artmadığında ya da çıkan sonuçtan sonra düşmeye başladığında, kese olupta bebek olmadığında kimyasal gebelik deniyor. Gene de daha tecrübeli annelerimiz bilgi verir ben de bilgilenirim 🌸
Eda42_ Esma006 Canım boş gebelikte kese görünür 8 9 haftaya kadar gayet iyi normal şekilde sadece bebek görülmez yanı hanı embriyo hiç oluşmaz dışına falan tutunma olmaz
Brgmde Kimyasal gebelik betan düşer düzensiz olur sonra adet görürsün. Boş gebelik kesede bebek oluşmaz boş kalır Dış gebelikte bebek adındanda anlaşılacağı gibi olması gereken yerde olmayan döllenme demek kısaca . Yani sen sağlıklımı diye merak ediyorsun sanırım Rabbim izin verirse en geç 8-9 haftaya kadar öğreniliyor😍 tabiki geç olan tarih bu Bazısı 5.5 da kalp atışı duyuyor mesela 6 da gören var 7 de var tamamen döllenmeyle alakalı