-sum- yok yok panik olacak bir sey yok. Bende 30 dan beri yapıyorum suan 33. Haftadayım. İlk zamanlar her yemekten 1 saat sonra ölçüm yapıyordum ne cıkartıyor ne cıkartmıyor şekerimi diye, sonra yavas yavas kendinizi çözüyorsunuz zaten🥰 iğne dolapta olacak, mümkün oldugunca. Bi yere giderkende buzlu o kitlerden alıyorum yanıma iğneyi onun yanına koyuyorum kücük bir çantada. Ben 15 dk önce vuruluyorum, sabah ve akşam. 1 sağ kolumdan 1 sol kolumdan. Acı zaten hic olmuyor korkmayın, ama yediklerimize gene dikkat etmemiz gerekiyor. İlk zamanlar iğne vurulsam bile yüksek cıkıyordu doktoruma yazıyordum yemekten sonra da bir kaç ünite yaptırdığı oldu o yüzden doktorunuzla bu yola izlemeniz çok önemli. Ve doktorum gebelik bittiği gibi iğneyi keseceğimizi söyledi ❤️ benim zaten aclık şekerimde hiçbir sorun yok tokluk yüksek, ama neredeyse tüm gebe diyabetlileri doğumdan hemen sonra bıraktırılıyor, içiniz rahat olsun💕💕 bebeğe de hiçbir zararı yok, daha doğrusu bebeğe bir zarar gelmesin diye vuruluyoruz zaten 🐣🥰