BurcuY ayrıntılı yazmaya çalışıyım canım. Emre Bey’le başlamıştım , internette hep iyi yorum okuduğum için.bülent beyi biliyordum ama Emre Bey daha genç olduğu için daha rahat edeceğimi düşünmüştüm. Emre Bey ilgiliydi bir problem olmadığında, çok sevmiştim de onu. Ama sonra sorunlarım başladı. Önce rahim damarları sorunum oldu, tavrından emin olamadım. Sonrasında Kasılma ve kanamam varken hemen gel dedi. Hemen gittik, çok fazla bekletti, hiç aciliyeti olmayan 2 hastasını benden önce aldı, ben ağlayarak bekledim. 5 dk içinde aceleyle eksik muayene etti, ne olduğunu bile anlamadık, hemen çıktık odadan. Açıklama yapmadı, bazı ölçümler yapılması gerekiyomuş, yapmadı. Ki önceden de kasılmalarım olduğunu söylemiştim, normal demişti ama halbuki normal diilmiş, rahmimden kaynaklıymış.daha çok can sıkıcı ayrıntı var ama yazmaya gerek yok daha fazlasını. Hemen ardından çıkıp bülent beye gittim, 50 dk boyunca bütün muayenelerimi yaptı, en ince ayrıntısına kadar baktı ve bilgi verdi, riskim , ağrılarım devam ediyo hala. 😞Düşük riskli çok tanıdığım da bülent beye gitmiş, ordan da duymuştum iyi olduğunu. Keşke önceden gitseydim dedim, çok pişman oldum. Herşey iyi hoşken Emre Bey’in enerjisi çok iyi geliyordu bana,ama sorunlar başlayınca azıcık bi ilgi bile göremedim. Çok yoğun, belki yetişemiyodur, kötü niyeti tabiki olamaz. Normalde de hiç yorum yapmam doktorlar hakkında, hakka girmekten korkarım, ama iyice emin oldum bu süreçte. Hepimiz birbirimizi bilgilendirmeliyiz diye düşünüyorum. Belki bülent beyin de eksikleri vardır, bilmiyorum. Ama tecrübe olarak kesinlikle bülent bey derim, iki doktor arasında karar vereceksem.