Cansu1gndz yaşayan oldu mu bi kaç gündür sabahtan akşama kdar ağrıyor bugün daha bi şiddetlendi sol göze vuruyor. soğuk kompres sıcak kompres tatlı tuzlu ne varsa denedim ama olmuyo doktora gitsem serum verirlermi sakıncası olurmu
Nilayy95 Cansu1gndz parol içtiniz mi ? Başınıza sıcak kompres yapmayın ama soğuk yapmanız fayda edecektir. Ayaklarınızı sıcak suya sokup başınıza soğuk kompres yapabilirsiniz. Geçmiş olsun ❤️🩹
irser Cansu1gndz bi parol serum taktir biraz da soguk da kal iyi gelebilir eksi de cok iyi geliyor kardesim
Gamzecebecii Cansu1gndz 20-21 haftalarım da 3 gün sadece baş ağrısı yaşamıştım onda da parol içmiştim uyumuştum öyle geçmişti canım dene istersen paroldan hariç ilaç vermiyorlar zaten mecbur kalmadıkça 😌
Cansu1gndz Nilayy95 çok teşekkür ederim canım sıcak bi duş aldım birazda masaj yaparak fayda etmedi tansiyonmu dedim 9/5 çıktı soğuk buz torbasıyla geziyorum evde öğlen 2 den beri ama yok fayda etmiyor 🥲
Cansu1gndz irser ekşi geçirirmi🥹 dışarı çıktım beynim zonkladı resmen geri girdim içeri kafamın heryerine buz torbası gezdiriyorum pek fayda etmedi
Nilayy95 Cansu1gndz sizi çok iyi anlıyorum ama beklemekten başka hiç bişey gelmiyor elimizden 🙏🏻 gebe olmasam içerdim 450 mg etol fort u 🙈
Nilayy95 Cansu1gndz ben kahveyi içiyorum sonra mide ağrım başlıyor. Bazen de midem ağrıyo kahve iyi geliyo 🤦🏼♀️
Cansu1gndz Gamzecebecii evet aradım doktorumu dün parol iç dedi dün çektim valla o ağrıyı ölüm gibiydi ama kimse ölmedi😀 bir sade türk kahvesi anında aldı ağrıyı
Cansu1gndz Nilayy95 bazen iyi bazen kötü geliyor kahvede😃 türk kahveside iki yüzlü insanlar gibi bi iyi bi kötü😃
Budak41 Cansu1gndz ay aynı sorun bende de oluyor bazı akşamları o kadar ağırlaşıyor ki kafam dük bile tutamıyorum ama buz fayda etmiyor çok demedim en son eşim sağolsun masaj yapıyor kafama sonra elini alnıma koyup ayetel kürsü falan okuyor bende salavat çekiyorum geçiyor sonra şükür 🙏🏻 tavsiyem dua yani