Eda8muratt Kızlar içinizde Ankara Sincan Koru Hastanesinde doğum yapan, ya da güncel takipli olduğunuz memnun kaldığınız doktor var mı ? Rojin Hocadan çok memnun olan var onu duydum.
5_erkek_annesi Eda8muratt aynur malikova varmış epey araştırdım en iyisiymiş cuma günü bende gidicem bakalım
Eda8muratt 5_erkek_annesi ben Salı günü Rojin hocaya görüştüm ve bayıldım direk doğum paketini aldım o kadar bilgili ve ilgili bir doktor ki tavsiye ederim ❤️
Madam123 5_erkek_annesi normal doğum mu yapıyormuş acaba Sincan kuru’dan Ben de yeni hamileyim Sincan koruyu düşünüyorum ama doktor yani beni doğurtturacak doktoru bilmiyorum hangisi iyi
5_erkek_annesi Eda8muratt doğum paketi ne kadar acaba ben Aynur hanıma tek seferlik gittim ama sormadım
Madam123 Eda8muratt canım doğumu da o doktora yaptıracak değil mi normalde doktorlarla ilgileniyor ama doğum zamanı asistanlar girdiği zaman kötü geçiyormuş o yüzden soruyorum doğum anında hangi doktor girecek diye Ben de Sincan koruyu düşünüyorum da şu an sen memnun musun memnun kalmadığın bir şey var mı
Eda8muratt 5_erkek_annesi 37.500₺ 10 gün içinde (muayene gününüz dahil) giderseniz son muayene için ödediğiniz ücreti de düşüyorlar benimde böylelikle 36.700₺ anlaşmış olduk. İçinde fotoğraf çekimi bile dahil dolu dolu bir paket ben tavsiye ederim ❤️
heyecanli1anne__ 5_erkek_annesi aynur hanımdan memnun kaldınız mı acaba birde rojin hoca demişler ona da gittiniz mi hangisini önerirsiniz aynur hocaya randevu aldım ama emin olamadım
Fatmet Eda8muratt fiyat çok iyiymiş. Biz Medical park düşündük henüz başlamadım doktor da karar veremedıgımız ıcın. Fıyatlar 80.000 😵 @
Eda8muratt Madam123 Canım doğuma da kendi giriyor tabi ve şuan çok kötü hastayım o kadar güzel ilgileniyor ki telefondan bile her şeyi soruyor ne yapman gerektiğini söylüyor çok iyi bir hoca gözüm kapalı tavsiye ederim
Madam123 Eda8muratt Ben de koru Hastanesi’ne gidiyorum canım seninki kaç haftalık Ben de rojin hocayı seçtim