keyfimin-kahyasi-misin Goktugahsen çiğ olmadıkça Yenilebilir . Zaten Kocaman parçayı tek bitoremezsin Takma bu kadar çiğ olmaisn Biraz yiyebilirsin
Faziletsolak Goktugahsen bugün sordum doktoruma güvenilir temiz bir yerde iyi pişmiş şekilde yiyebilirsin dedi 🥰
Nilayy95 Goktugahsen ben 17+6 yım doktoruma sordum ve gidip yedim. Sık yeme bir porsiyon iyi pişmiş ye dedi ☺️ sakatat çok önermiyorum diye ekstrada belirtti
Busecan Goktugahsen Benim doktorum temiz bildiğin bi yerden abartmayarak yiyebilirsin demişti. Bi Adanalı olarak bayılırım ciğere canım da çok istiyordu ama hamilelikte yiyemedim maalesef midem kabul etmedi 😄
Sevgilimmmmmmm Bir lokma ye bir şey olmaz inşallah. Ben yememeye dikkat ettim bir iki lokma yedim şimdiye kadar 22 haftalığım
monica50 hamileliğin ilk haftalarında yemiştim valla bu aralar da aklımda, çok çok güzel yapan bir yer var 22 haftalığım gidebilirim bence ayda yılda bir bişey olmaz 😂
Kbra1012 Tabiki yiyebilirsin canın ne isterse yiyebilirsin sadece sürekli sürekli bir şekilde yersen zararlı hale gelir