altink Mrvsmt2502 pazartesiye kadar gelmezse bizimkini de suni ile başlatacaklar korkuyorum 🫠 nasıldı suni ile doğurmak
Mrvsmt2502 altink hiç korkmayın çok kolaydı. Burada okuyorum öldüm bittim diyenleri ama onların ağrı eşiği düşük . Ben nst de 100 ü geçen sancılarım olduğunda bile sadece bel ağrısı olarak hissediyordum. Zor dediğim son yarım saatidir ama oda olsun yani doğum yapıyoruz. Orada nefesini iyi almalı ebenin ya da doktorun dediklerini birebir uygulamalısınız mesela ben ıkın dediklerinde ıkınamadım bu uzattı süreci. Karnıma ıkınmışım ben, kaka yapar gibi ıkınmak gerekiyormuş
keyfimin-kahyasi-misin SenaElif Herşeyi deneidm hata sancım vs çok fazlaydı ama oğlum ne zaman isterse o zaman geldi 😂
Kursatsmommy Oskeniz bende nisanda gelmedi nstde sancım çıktı açılmamda yokmuş bekliyoruz yapmadığım şey kalmadı gelsin istiyorum artık 🥹🥲
akkaya_1234 Ahsen-01 ya yanlış anlamazsan bir şey soracam o haftada nasıl ilişki oluyo pozisyon olarak da çok zor değil mi bende vucudum esnesin doğum kolay olsun diye yapabilmek istiyorum ama eşim kendini çok rahatsız hissediyor bebek den dolayi korkuyo bir şey olacak diye bide kendini bencil hissediyor mus o şekilde ben tane tane anlattim ama baktım ayni artık bende bosverdim ama simdi doguma cok az kaldı en azından esneklik olsun diye istiyorum ama nasıl ne şekil onuda bilmiyorum bende rahat edemiyorum gerçekten tavsiye si olan yazsın nasıl çözüm bulabiliriz
Ahsen-01 akkaya_1234 internetten bak canım uygun pozisyonlara doktorlar bile öneriyor benim diğer 2 doğumum 42. Hfata da gerçekleşti doktor kocan evde yok mu senin git kocanla beraber ol demişti ondan öncesi bende korkar dikkat ederdim bebek baya ilerde ona zarar verilecek bir yerde değil endişe etmeyin bence
mesudeislam altink ayy hiç sormayın yaa acı eşiğim düşük herhalde ebeler doktorlar çok iyiydi ama çok zor ve kötü geçti anlatmayayım herkesin aynı değil etkilenmesin kimse
Sunismyson SenaElif her şeyi denedim. Kış ortası günde 2 ananas bile yedim, pilates topu, zıplama, yürüyüş, merdiven, tek basamak, birliktelik, sıcak suya oturma, çaylar vs ama gelmedi beyim.
Kursatsmommy Ahsen-01 bugün 38 olduk ama benim bebegin kalp atışları biraz düzensiz çıktı o yüzden çatı muayenesi yapalım dediler ben sancı vs hiç hissetmedim cihazda çıkınca
Ahsen-01 Kursatsmommy bazen olabiliyor sancısını hissetmiyor bazı kişiler güzel bişi aslında 😂 dikkat etmek lazım tabi açılma felan olursa die de inşallah sağ salim bir seste kurtulursunuz sizde
Kursatsmommy Ahsen-01 insallah hepimiz 🙏🏻🙏🏻 pazartesi kontrolüm var yatış verirlerse kabul edicem gelsin artık 😅😅🥲