Edanuroral Az önce lavaboya gittim kahverengi akıntım olmuş 37+3 günlüğüz neden acaba nişan mı oluyor bu ne yapmam lazım
History5 Edanuroral Benim pembemsi sümüksü bir akıntı gelmişti Dr tarif ettiğimde nisan demişti 38+ idi bilemedim açıkçası çatı muayenesi sonrası ölü kan gelmiş olabilir
12betul Edanuroral Nişan kahverengi pembe sarı hatta yeşile dönük. Kıvamlı olarak geliyor . Kanama olarak gelende var . Muhtemelen nişandır diye düşünüyorum .
crazyymom Edanuroral Nisan olabilir canim herkesin kırmızı veya pembe olmuyor benim nisanm bildiğin sarı ve top seklindeydi hemen ertesi gün doğum yaptım zaten hazırlıklı ol
busra05_ İlk gebeliğim suan benımde ama nişana pembe kırmızı kahverengi sümüksü bi yapıda diyorlardı canım sancında varsa say öyle gidin hastaneye dedıler
Edanuroral busra05_ benimde kahverengi sümüksü yapıda karnımda ağrı var ama öyle gelip geçen birşey değil normal ağrı var oda stresten mi bilemiyorum
Edanuroral Kocagoznurrrr27 benimki kahverengi çatı muayesi oldum dün doktor 1 cm açıklık olduğunu söylemişti
History5 Kocagoznurrrr27 Kesinlikle kırmızı geliyor cano nişan birde ardından yoğun kanaman oluyor Benim böyle olmadı yalnızca pembe akıntı gelmişti öyle bir kesnlik söz konusu değil
Gizem1992 Kocagoznurrrr27 benim şeffaf içinde hafif damar şeklinde kan vardı ardından da kanama gelmedi hastaneye gittim 6 cm di açılmam
nisanela Edanuroral Edanuroral benimde öyle oldu kahverengi akıntı nişane mi tam bilmiyorum ama çatı muaden 3 gün sonra doğuma gittim canım akıntıların çoğalıcak o kahverenig lekeden sonra
Seherkarakoc 12betul 38+3 haftaligiz sarı sumuksu bı şekilde küçük bı parca dustu nişan olabilir mi yarın kontrolüm var doktora sorarım ama çok merak ediyorum
12betul Edanuroral su gelirse beklemeyin . Sancı da takip edip düzenli olunca gitmek daha iyi oluyor . Ama kanama olur yoğun gelir vs o durumlarda hemen gitmelisin . İnşallah şu gibi sağlıklı doğumun olsun ❤️
Edanuroral Gizem1992 dün kontrolüm vardı doktor çatı muayenesi yaptı ondan kaynaklı olabilir diye de düşünüyorum
crazyymom Edanuroral yani dünkü muayene sayesindede olmuş olabilir nisanda olabilir şuan normal doğum haftalarindasiniz tedbirli olmakta fayda var sağlıkla alın kucaginiza
daghan_ Edanuroral evet kesinlikle o yüzden zaten nişan değil 2. Gebeliğim çatı muayenesi artdından dr bana dedi iki gün leke gelebilir diye