Bsra_crk 13 haftalığım bulantım durmuyor gün boyu içimde tüm vücudumu güçsüz bırakıyorrr yoruldum ne yapcm ne zaman geçer size oldu mu ???
Hajskdkd Bsra_crk 8. Ayıma girdim nerdeyse 8 aydır ( son 1 aydır biraz rahatım) bulantı kusma yaşadım. Hastanede yattım ilaçlar kullandım. Halen de ilaç kullanıyorum. Dr a danışın size ilaç verecektir
biizaaa Bsra_crk canım 19 haftalığım mide bulantısından dolayı kafamdan ateş çıkıyor omuzlarımdan ateş çıkıyor çok tuhaf bir haldeyim en başından beri böyleyim bulantı için kaç kere yattım hastanede prilam içiyorum günde dört kere içebilirsin dedi doktorum
biizaaa Bsra_crk canım 19 haftalığım mide bulantısından dolayı kafamdan ateş çıkıyor omuzlarımdan ateş çıkıyor çok tuhaf bir haldeyim en başından beri böyleyim bulantı için kaç kere yattım hastanede prilam içiyorum günde dört kere içebilirsin dedi doktorum
Bsra_crk Hastanede yattım ilaç bile içemiyorum içtiğmman çıkartıyorum geri psikolojim bozuldu yoruldum hiçbir ilacı içemiyorum çok yıprandım
Ates06 @Bsra_crk 25 hafta bitmek üzere hala sabah bulantılarım çok yoğun oluyor sanırım doğuma kadar bu durum devam edicek