nurssmom bebegimolacak tamamdır çok teşekkür ederim adet olursam kesinlikle kullanıcam bende inşallah olmam ama 🤣
nurssmom bebegimolacak aylardır hep görüyorum sizin postlarınızıda inşallah en kısa zamanda nasip olsun ultrasonlarımızı atalım buraya 😌
teachermomyy23 elifbusra13 tüplerinizde ne gibi problem vardı benimde sağ tüpüm kapalı sol açık geçen sene dış gebelik geçirdim sonrasında 3 kez çatlatma iğnesi kullandırttı doktorum fakt gebelik oluşmadı henüz
elifbusra13 teachermomyy23 sağ tüpümde sıvı birikmesi vardı o sıvı da hamile kalmamı engelliyodu tüpüm şişmişti sıvıdan dolayı 3 4 tane doktora sorduk hepsi ameliyatla alınması gerekiyo dedi başka bi tedavisi yoktu malesef
teachermomyy23 elifbusra13 evet canım tüpler de problem olunca tedavisi çok zor oluyor sonra ne gibi bir tedavi uyguladınız peki
elifbusra13 teachermomyy23 bir sene bekledik normal yolla hamile kalmayı öyle de olmayınca aşılama yaptırdık ilk aşılamada hamile kaldım 😊
teachermomyy23 elifbusra13 aşılama nasıl oluyor canım yumurtalarını mı büyütüyorlar pek bir bilgim yok benim
gozde91 bebegimolacak ben şuan olmak üzereyim bu ay benden geçti de siz alırsınız inşallah hayırlı haberi 🙏 sipariş verdim bende vitamini gelsin hemen başlıcam😀
elifbusra13 teachermomyy23 evet canım ilaçla yumurtalarını büyütüp istenilen boyuta geldiğinde eşinin ayıklanmış spermlerini enjekte ediyolar
teachermomyy23 elifbusra13 ağrılı bir işlem mi bide sıvı birikmesi var tüpte demiştiniz o tüpteki yumurtlar büyütüldüğünde de mi aşılama olabiliyor yani
elifbusra13 teachermomyy23 canım ağrılı bi işlem değil sıvı birikmesiyle yumurta büyümesinin bi alakası yok farklı şeyler
teachermomyy23 elifbusra13 yaa hiç bilmiyorum canım benim sağ tüpüm kapalı doktorum sağdan yumurtlayınca korunma öneriyor dış gebelik oluşmasın diye öyle bir durum var mıdır diye sordum aşılamada da
Cnsmv gozde91 aralıkta benimde bir düşüğüm oldu.doktor bunu verdi eşimle beraber kullandık bakalım inşallah iyi gelir