Bebekonunannesi Mehmeteren-ve-defneninannesi aaayyy çok heyecanlıyız. Bugün son kez kontrole gittik son bir umut biraz daha bekler mi diye sordum doktora ama bekleyemeyiz dedi☺️ inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 💕
Mehmeteren-ve-defneninannesi Bebekonunannesi İnşallah canım benim de dün kontrolüm vardı hastane kendi iptal etmiş nedense anlamadım bebeğin boyu kilosu nasıldı son gittiğinde En azından son kez bir NST’ye girerim son kez ultrasona girerim diye heves ediyordum iptal oldu
Pnr_02 Mehmeteren-ve-defneninannesi bugün doktora gittim şükür herşey yolunda 36,+5e geldik tehlikeyi atlattik onun için ben 38 i bekleme taraftarıyım dedi Mart 1e alındı uzadı tarihimiz ama her şeyimiz hazrladik en azından şükür herşey yolunda erken gelirsiye çok korkmustm
Mehmeteren-ve-defneninannesi Pnr_02 İyi bakalım çok şükür ben de tam 36 + 0 sıfırda leke ile acile gittim ama bir sıkıntı olmadı çok şükür
Mehmeteren-ve-defneninannesi Asllaydn aynen benim de ikinci sezaryenım kalbim ağzımda sanki gece uykularını yitirdim
Bebekonunannesi Mehmeteren-ve-defneninannesi doğum gününde acaba öncesinde nstye alırlar mı? Şu anda 2250 gr olmuş çok şükür ki. Zaten kilo alamadığı için erken doğum planlandı inşallah sütümle besleyeceğim minik oğlumu 💙
Beyza_12 Mehmeteren-ve-defneninannesi hayır sezaryen doğum ikinci doğumum bu zaten ☺️ bebeğin baskısından dolayı kalbimde taşikardi oluştu o yüzden erken oldu yine çok erken değil 36+5
Lal37 Mehmeteren-ve-defneninannesi ben de bugün son kontrole gittim 24ü sabahı hastaneye yatış yapılacak bakalım hepimiz için iyi geçer inşallah sağlıkla doğsunlar 😊 cok düşünüp heyecan yapmak istemiyorum
Asllaydn Mehmeteren-ve-defneninannesi ben elendim kızlar Antalya şehir hastanesinde doğumum oldu 24 ünü bekleyemedik
ayse5487 Mehmeteren-ve-defneninannesi aldık o güne ama grip olduğum için erteleme kararı aldık henüz tarihimiz yok 🤷🏻♀️
yagmurplt Mehmeteren-ve-defneninannesi merhabalar kaçıncı haftada belli oluyor normal doğum ya da sezeryan diye 🌸
atlasinannesi231118 Mehmeteren-ve-defneninannesi Pnr_02 Bebekonunannesi Asllaydn Lal37 peaceandlove Anneler ne yaptınız? Geldi mi kuzular?
Pnr_02 atlasinannesi231118 henüz hayr canm ama son 3 gün zmaan geçmiyor çok duygusallastim hep aglamakliyom 2 yaş kızım var herşey düşünüyormcumartesi ins allhim sağlıkla almayı nasip etsin siz peki
Lal37 atlasinannesi231118 oğlumu kucağıma aldım cok şükür sağlıkla. Allah bekleyen ve isteyen herkese nasip etsin cok güzel bir duygu 😊
Mehmeteren-ve-defneninannesi atlasinannesi231118 evet canım doğdu benimki çok şükür. şu an kucağımda emziriyorum
atlasinannesi231118 Pnr_02 ayy benim 22 Mart daha 😍 Şubat annelerimizi merak ettim ❤️ Sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inşallah
Pnr_02 atlasinannesi231118 amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla hep beraber cikars hastanelerden yaaa haberleşme ins