41.haftadayım bu zamana kadar normal Doğum için bekledim. şu an itibariyle yatışım yapıldı sabah 5te suni sancı verilecek Doğum gerçekleşmezse sezaryene alınacağım. Sancım yok doktorum çatı muayenesi yaptı ve rahimde yumuşama yok 1 cm anca açıklık dedi ve bebeğin suyunun azaldığını söyledi. Bu halde suni ile normal Doğum yapan var mı acaba ? Yoksa direk sezaryene evet mi demeliyim ?
1 cm açıklık ve suyun azalması..
secilertu riske atmayın bence sezeryn ama riskli değilse doktor bekletecekse orasını doktora bırakalım .
Benim bildiğim böyle olunca sezeryn direk alıyorlar
Benim bildiğim böyle olunca sezeryn direk alıyorlar
Pamukprens tecrübesiz olunca maalesef doktorun ağzından çıkana bakıyorsun 😔 ben de aslında korkmaya başladım.. suniyi çektiğimle kalacağım gibime geliyor 😰
Yaaa ben de aynı durumdayım. 1cm acıklıgım varmış. Kan dolasımı yavaslamıs bebegımın. Bana da yatıs verdı doktorym su an yatıyorum. Yarın bana da sunı sancı verılcek. Normal dogum ıstıyrdum ama sunı sancıyla hıc ıstemıyrdum. Doktor olmazsa sezeryanla alıcam dedı. Ama ben sunı sancıdan cok korkuyorum arkadaslar 🙁 bıraz rahatlamaya ıhtycım var ama ınanılmaz agrı ve acıdan korkuyorum. Su an hıc bı agrım sancım yok
Vedatbebek ben de normal istiyordum ve bu zamana kadar da onun için bekledim suyunun azalması beni çok korkuttu bakalım ya durumumuzdan haberdar edelim birbirimizi aynı durumdayız
secilertu korkutmak istemem ama 5 gün önce 40+2 de 1cm açıklık vardı yumuşama da vardı sabah 9.30da suni sancı ile başlatıldı ilk 1 saat sıkıntı olmadı sonra hafif sancılar gelmeye başladı bem yürüdüm sürekli çömel vs arada bir çatı muayeneleri çok bir gelişme yoktu saat 16.00 da suyum geldi ama öncesinde az nişan geldi sonrasında kendi sancılarım başladı 3 dk ya bir düştü ama ben dayanamıyorum nefes alıp vermek zorladı bi çorba içtim su az az ona rağmen halim kalmadı akşam 9.30 a doğru ağlayarak sancı çektim sancı sıklığı azaldı ama her girdiğinde dayanılmaz oldu artık sezeryan olsun diye ağlamaya başladım Dr geldi en son çatı muayenesi yaptı ama hiç ilerleme olmamış ben sezeryan istiyorum dedim acil ekibi topladı ve kurtuldum spinal sezeryan ile ameliyathaneye hiç bu kadar sevinerek gideceğimi düşünmezdim belden iğne vurulmadan önce bile sancım girdi beklettim sonra iğne vuruldu ayaklarım ısınmaya başladı hemen sırt üstü yatırdılar hafif hissediyorum dedim o an ya bayıldım ya da ilaç verildi ama bi uyandım bebeğimi gösterdiler o an ağladım sonra bebeği götürdüler beni dikmeye başlamışlar hiç hissedilmiyor tepeden görüyorum sanki başkasının vücudu dikiliyor. Bugün 5 gün oldu rahatladım sağlık ocağına gittik her şey yolunda şükür ❣️ darısı başınıza.
Şahsi fikrim açılma ilerlemez ise zorlamayın ben hem normalin hem sezeryanın ağrısını çektim bünyeye göre değişir belki de
Şahsi fikrim açılma ilerlemez ise zorlamayın ben hem normalin hem sezeryanın ağrısını çektim bünyeye göre değişir belki de
secilertu inş hayırlısı olucak merak etmeyin doktorlar ne kendilerini ne sizi riske atarlar herşey en güzel şekilde olucak inş 🤗🐥
Zmraemr canım ya öncelikle hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Ben doktoruma söyledim zaten suni sancının işe yaramadığını anladığınız an direk sezaryene alın dedim saatlerce beklemek istemiyorum dedim inşallah ya en başından belli olur açılma olmayacağı ya da olacaksa da tam olur bakalım beni neler bekliyor gerçekten korkarak bekliyorum
Pamukprens aminn inşallah çok çok sağ olun Allah razı olsun 🤲🏻
secilertu ne demek gerçekler sizdendee✋🏻🥰🐥