Selinselinselin mcansu evet eczacıda dedi bende ilki öyle öğrenmiştim ama dayanamadım yaptım öğlen negatifti. Gelmezse bir hafta beklemeyi düşünüyorum bakalım bekleyebilirsem tabi
Mystil25 busra05_ evet onun gibi ama çok çok azdı ben sonra devamı olur diye düşündüm genelde adet olmadan gelebiliyordu bi kaç gün sonra adet oluyodum ama bugün günü olmadım hamileyim sanırım
Ask45 Selinselinselin naptın canım hastalandın mı bak ben 1 saat önce 8 de yaptım kaset testte silik çizgi çıktı sende denesene varsa yarın gene yapıcam
Selinselinselin Ask45 ben öğlen yaptım yukarılara foto ekledim ama negatif hala adet olmadım. Akıntı var hatta beyaz rengi belirti mi bilemedim. Sende var bence sabaha yapınca cıkar. Keşke bende sabah deneseydim elimde başka test yok
Mystil25 Ask45 yok adet olmadım sürekli şekilde beyaz akıntı geliyor bu Demekki adet olmayacağım. Eylül ayında da bir hamilelik geçirdim ilk silik çizgi çıkmıştı biraz bekleyeyim diyorum çok erken öğrenmiştim çok stres yapıyorum sonra
Ask45 Selinselinselin öğlende bende yaptım canım erken gebelikti birde çok çok silik gördüm sanki sabah normal kaset testte yapmıştım normalde görememiştim akşamında gördüm inşallah dogrudur umarım sende hamilesindir
Marsilyasabunu Selinselinselin ben beklemeden yaptım çift çizgiyi görünce üst üste hiç bir fark yoktu
Selinselinselin Ask45 umarım hala öyle gibi bir his var hangi testi kullanıyorsun benim ki biraz pahalı geldi acıkcası baktım internette 119 ben eczaneden 289 a aldım
Djskdhskso Selinselinselin benimde 3 gündür gecikmem var fakat bundan bir hafta önce negatifti şuan bilmiyorum bende beklemedeyim
Selinselinselin Ask45 doğrulugu nasıl peki burada iki markaya yalancı pozitif hatalı demişler oyle yorumlar var mı
Selinselinselin Mystil25 beyaz akıntı varsa gebelik belirtisi olabilir mi gerçekten benim beyaza döndü
Mystil25 Selinselinselin benim ikinci öğrendiğimde silik çıkmıştı yani oluyor biraz süre geçince tekrar dene
Pelnztrk Selinselinselin regl gecikmediyse beklemeni tavsiye ederim o zaman canım,çünkü olsaydı idrarın sabahı öğleni fark etmeksizin çıkardı