Blueedremasx_ Nymom hamileliğimi 4 . Haftada da öğrendim 1 ay sonra gel kalp atışını dinleriz demişti doktor ve erkenden her şeyden tiksinmeye bşladım midem bulanıyor ama kusamıyorum çıkmıyor midemden o kusma hissi ve bu benim 2.gebeliğim
Vatdifak Benim de 4 haftalık. Bulantı kusma hiçbir şikayetim yok çok şükür. Doktor 6. Haftadan sonra görürüm seni dedi 🤣
ysee Nymom mide bulantısı içinse muhtemelen ondan bulanmıyordur. Herkesin aynı olmuyor bu arada. Bazıları ilaç kullanmasa bile bulantısı olmuyor ama ben günde 12-13 kere kustuguumu biliyorum allah kimseye vermesin
Kardelenak Nymom 6+3 üm hiç bir belirtileri yok sadece hafif ağrılarım oluyor 1 tane oğlum var 4 buçuk yaşında odada hiç bir bulantı yaşamamıştım
Gamzecebecii Nymom bence dua et canım benimde hiç olmamıştı çok şükür 33+2 yim bünye ile alakalı birşey ama çevremde olanları gördüm perişan oluyorlardı ☺️
MCandan Bugün 5 haftalık oldum bulantı yok diye seviniyordum bugün başladı inanılmaz koku hassasiyeti ve mide bulantısı var
T-159 Nymom valla benim 7. Haftada başladı tam basladi17. Haftalık devam kusma mide yanması şişkinlik yorgunluk ne ararsan var
Fdmhkndrn Nymom ben 18. Haftadayım bulantı kusmam olmadı. Sadece ara sıra bi şeyden tiksinince 1 2 kere oldu o da. Koku hassasiyetim ve yorgunluğum var benimde hep