Nymom Kızçeler 5.haftadayım bende henüz bulanti ve kusma yok bu **normal mi ? ** Koku hassasiyeti ve yorgunluk daha ağır basıyor bende sizde nasıldı?
bulutsm Nymom bende yok diye seviniyordum 8. Haftamda gelmişti🥲 Kendine nazar değdirme herkeste olmuyor, bazılarında da geç başlıyor😅🌸
Merve-Beyto Nymom 7. Haftada başladı mide bulantım kusmam diş fırcalayamamam. 12. Haftada 2 gün geçti. Hem korktum hem sevindim. 18. Haftadan bildiriyorum tam gaz devam kusmalara.
Edanursoylu Nymom bolca uyku isteği dışında 2 gebelikte de herhangi belirtim yoktu böylesi daha rahat umarım hiç olmaz 🥰
Sendenbanakalan Bende 5 haftalıgım bel kasık ağrısı burun tıkanıklığı haric başka bşy yok bnce daha erken karnında karıncalnma vs hissediyor musun? Birde lekelnme oldumu sende
Nymom Sendenbanakalan bende lekelenme olmadı,yalnız kasıklarım ve belim ayni adet olçakmişim gibi sizliyor 🫠🫠
Merve-Beyto Nymom evet ama üç arkadaşımla aynı anda hamile kaldık onlarda hiç bir şekilde kusma mide bulantısı olmadı. Yani herkeste olmuyormuş. İnsallah sizdede olmaz karnımın etleri ağrıyor artık kusmaktan
Sendenbanakalan Nymom bn dün gördüm ama kasık agrılarım cok sence bnmi narinim yoksa hep oluyormu bu semptomlar
bulutsm Nymom olmazz inşallah 🙈 baya kötü çünkü hele benim gibi iştahlı biri olup yiyemiyorsan daha da kötü