Cigdemyslyrt canım asla acele karar verme öncelikle kaç haftalık gebesin onu sorayım ? Daha keseyi görmemiş neye göre dış gebelik değilse kimyasaldır dedi. Ben sana dış gebeliği şöyle anlatayım orta da usg ile hem kese hem bebek görünür ama RAHİM İÇİNDE DEĞİL TÜPTE görülür. Bunun adı dış gebelik. Yani hiç keseyi görememiş ki adam.. o değilse kimyasaldır nedir ya. Birkaç doktora daha git. Ve dış gebelikte beta orantısız artar. Örnek vereyim bir 2 katı yükselir bi yarısı kadar sonra birden daha fazla yükselir gibi. 48 saat arayla 2 kat artışı beklenir sağlıkla gebelikte yükseliş. Ha şu olursa eğer ortada kese de bebekte 10 haftaya kadar göremez felan okey o kimyasal gebelik. Çelişiyor kendisiyle doktorun. Senin daha keseni görememiş ki. Ay çok sinirleniyorum böyle iğrenç doktorlara. 6,5 haftalıkken bende tam Böle değil ama çok stresli bi şey yaşadım usg den anlamayan bir asistan yüzünden. Sakin ol ve inşallah düşmüştür diye dua etme. Sağlıklıdır diye dua et elini karnına koyup oku üfle. Rabbim inşallah hayırlı haberlerini görmeyi duymayı nasip eder 🙏🏻🙏🏻🙏🏻