yenigebeyim Dün bütün gün ağrıdı. Şiddetli bir ağrı değildi ama rahatsız etti. Rahğm büyüdüğü için olabilir diye düşündüm ama emin de değilim. Sol alt kısmıma doğru oluyor ağrı. Kasıklarımda değil yani ağrı
Busrat_ yenigebeyim Vala benimde öyle 4 haftalık benimde bazen rahimde ağrı batma gibi hissediyorum yada bel ağrısı sol kaşık ağrısı usg gitmedim henüz Salı günü gidecek bakalım normal deniliyor bu tarz şeyler anormal bişi olsa kanama olur heralde
Ayperi11 Bende 6 haftalığım benimde ağrıyor sık sık doktor normal rahim genişliyor demişti ağrıyla beraber kanama olursa önemli bir durum oluyor
yenigebeyim Busrat_ bende kanama vs olursa tehlikeli diye biliyorum ama işte ilk hamilelik olunca insan bilemiyor normal mi değil mi
Guzel_bebem Sizinle aynı hafta dayım anısı bende de var birde akıntım oluyor şeffaf renkte sizde var mı akıntı
Kbradll yenigebeyim ay 20 haftalığım benimde çok fazla ağrıyor artık dayanamıyorum rahim büyüdüğü için olabilir
hamcokelek33 İlk haftalarda regl ağrısı gibi oluyordu benim de doktorum normal demişti 🥹 ama yine de doktorunuza danışın mutlaka