Mucize_02 Merhaba hanımlar . Aranıza yeni katıldım. Bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim :) 18 haftalık gebeyim . Fakat bebeğim hiç hareket etmedi , kıpırdama falan oluyormuş onu da hiç yaşamadım . 😔😔sizce bir sorun olabilir mi
BurcuHamza Mucize_02 daha çok erken 23. Haftaya kadar hissetmemen çok normal. Bebeğin ultrasonda iyiyse biraz hissetmek için sabredeceksin. Paniğe kapılman icin 1 aydan fazla zaman var
Ayseymen Mucize_02 ben 21 haftalarda hissettim hic kipirti hissetmedim direk tekmeleri hissettim bende senin gibi telas yapıyordum ama korkmana gerek yok
2kizannesi- Mucize_02 Henüz erken bende 16 haftalıktan sonra ara ara göz seyrer gibi hareket ediyordu bi iki hafta hiç bi şey yoktu şu anda da 20 hafta olduk tam sürekli oynamıyor öyle akşam yatınca falan oynuyor anca anca tam olarak hissettiriyor kendini
Nisanurr Çok normal canım ben ilk gebeliğini 18de bu gebeliğini 19 hissettim ikinci daha çabuk hissedilir derler ama öyle olmadı herkeste farklı yani eli kulagindadir hissedersin annesi korkma 🌟
Mucize_02 Çok teşekkür ederim Hepinize. Baya bir tedirginlik Yaşadım o yüzden foruma yazmak istedim. Ama çok şükür üç hafta önce ultrasonda baktığımız zaman çok hareketliydi kıpır kıpırdı. İşallah bizde tez zamanda bebişimizi hissederiz .
Ezgisare Bende 18 haftalık hamileyim ama hissetmiyorum bu haftalarda olmaz canım hele ilk gebelikte çok normal
Mucize_02 Ezgisare evet benimde ilk gebelik. Bir de iki seneden sonra olduğu için baya bir titizliğim var 🙈
serapefem kucuk oldugu icin cok hissedilmez zaten cnm korkma kilo da varsa o da etkiliyo karin bolgesind3 yag olunca hissedilmezmis cokk
Hanus Mucize_02 Ben 19. Haftamda hissettim ama 24. Haftada tam tamına tekme attı. Acele etme, her şeyin zamanı var