Deletedmom_984 Kizlar hamileligini boyle ogrenen var mi? Testi ilk yapinca ve kuruyunca olan forografini ekliyorum. Bat 12 şubat yumurtlama takibi yapmadim bu ay. Su damlattim kuruyunca yani sabah uyaninca cizgi gecer mi diye gecmedi
Selinselinselin Deletedmom_984 ben kızımı predictor expressle öğrenmiştim. Simdi 5 yaşında🥹 2-3 gün gecikme vardı
Selinselinselin Deletedmom_984 benim ki çok belirgindi hemen cıkmıstı ama express oldugu için olabilir 1 dkda sonuç veren. Ama dediğim gibi gecikme vardı sizin daha gecikme yok o yüzden daha bthcg artmamış olabilir
Selinselinselin Deletedmom_984 bence ya 6 gün önce yapılan testi yapın yada bat yaklaşınca o zaman net olur bende bugun adet günüm başlangıcı ama 2-3 gündür belirtiler var 1 haftadır memede aşırı buyume oldu kilodan dedim ama içimdeki his hamilelik diyor 🥹
Deletedmom_984 Selinselinselin bu zaten 6 gün once olan canim. İnsallah sende de vardir test falan yaptin mi?
Selinselinselin Deletedmom_984 aslında evde vardı dünden beri aradım bulamıyorum bugunde almadım ama cıkıp alsam mı bilmiyorum bir hafta bekleyim dedim eşime o pek inanmıyor olduguna hevesli olmayınca haklı mı acaba dedim. istiyor ama bilemiyorum. bende almayım adeti bekleyim dedim ama aklım hep gebemiyim sorusunda 🥹🥹
Deletedmom_984 Selinselinselin kafan da kuracagina al yap canim varsa zaten cikar en azindan kafan rahat olur bence🌸
Selinselinselin Deletedmom_984 bu sefer pozitif çıkıncada yerimde duramıyorum. İlki sağlıklı gebelikti simdi 5 yaşında kızım. 2. Si yanlış yerleşimdi mecbur kürtaj oldum. 3. De boş gebelikti o yüzden korku var ama bir yandan bu tutarsa sağlıklı olacak hissi var ama tabi arka planda deli sorular olunca bilemiyorum. Simdi cıkıp alsam sabah ilk idrar olmasada cıkar mı
Selinselinselin Deletedmom_984 predictor express aldım ama yarın sabah test yapıcam. Dayanamadım aldım 🥹