Melisafurkann B-33 keşle bende öyle olabilsemmmm sürekli aklımda bu ay oldu mu olacak mı diye lütfen dua eder misin
minkmom_25 Melisafurkann yani benim genel kaygı bozukluğum var ama öok dert etmedim. Geç yumurtlama olduğu için sıkıldım biraz o kadar. Bide daha öncesinde kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyordum da
minkmom_25 Zycey benim 16. Hafta bitti ☺️ belirtim çok yoktu kasığımda hafif ağrı vardı bide çok idrara çıkıyordum o kadar
minkmom_25 Zycey amin kuzucum ederim tabi. Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi almanızı nasip etsin
AslanBebeginAnnesi Dilaralav benim pozitif canım son postumda var testlerimin resimleri. Ama daha kan vermedim pazartesi vereceğim
Zycey AslanBebeginAnnesi bende 8 9 gün önce 2 tane erken gebelik testiyle yapmıştım çok çok silikti daha da yapmadım pazartesi tekrarlayacağım eğer çıkarsa kana koşuyorum 🙏
Melike2535 Dilaralav takvime göre 30 Ocak yumurtlama bat 12 Şubat iki gündür kahverengi lekelenmem var dün kan verdim negatifti en son kimyasalımda böyle olmuştu ama insallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bu defa tutunmustur 🤲🏻4 yıl olacak neredeyse 😞