Dilaralav Sorum başlıkta kızlar. Kendimi 10 şubata kadar tutmaya çalışıyorum ama aklım tabiki testte. Yapıp pozitif gören oldu mu
minkmom_25 Dilaralav çatlamadan sonra 10. Gün anca görmüştüm ama erken gebelik testiyle değil. O da çok hassastı
Dilaralav Pazartesiye denk geliyor çatlamanın 12.günü. Şunun şurasında ne kaldı ki 🥲 belirtilerim de durdu gibi. Olmadı demek ki
Adelon5533 Dilaralav aynen benim de ilk gün kaşık ağrısı falan vardı şuan yok sadece göğüs hassasiyeti onayda belirti saymıyorum artık
Cimcime30 Dilaralav yanı kuzum beş gün kalmış dedıgım gbı bennhep beş gün kala yaparım negatif çıktı hep donmedı de
Dilaralav Cimcime30 canım çatlama itibariyle 12 gün yapmak daha doğru değil mi baktım hep öyle yazıyo her yerde 🥹
Cimcime30 Dilaralav sennoyle yap 10.gunden ıtıbaren çıkar benım yenı regl bıttı 13.gun deyım ovulasyon takıpteyı
minkmom_25 Dilaralav laboquick yumurtalara testinin yanında gelen testlerle o da aynı markaydı. Aynı gün predector erken gebelik testi ile de yapmıştım onda da çıkmıştı göstereyim