bkdusunenanne 26 ya girdiğimizden beri hareketleri azaldı bebemin çok hareketliydi bi kaç kişi de aynısını demiş, bu durum normal mi detaylıya gittim geldim ertesi gün hareketlerimiz durdu normalmi
-serpil25 Bende tam 26. haftamda doktora gittim geldim ondan sonra hareketlerinde azlık hissettim 2-3 gün öyle devam etti çok endişelendim ama şu an 28 oldum hareketleri artık çok sert ve fazla sizde korkmayın geçici bir durumdur belki
bkdusunenanne -serpil25 inşallah canım ister istemez tedirgin oluyorum içerde sürekli maç yapan bebem şimdi tatlının dibine de vursam ses vermeyince korkuttu
Senaasyaali Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum bende 26 haftalık hamileyim şuan ve gün içinde kasilmalarim oluyor doktorlar normal diyor ama ben huzursuz oluyorum. Yani bebeğim bir yerde toplanıp sertlesiyor gibi hissediyorum. Sizlerde de oluyor mu ?
-serpil25 Senaasyaali bendede oluyo doktorum günde 7-8i geçmediği sürece sorun olmaz dedi magnezyum kullanıyorum
bkdusunenanne Senaasyaali arada bende de oluyor kayboluyor hatta benimkisi daha erken bailadı diyebilirim
Senaasyaali -serpil25 Bende magnezyum ve tedbir amaçlı progestan fitil kullanıyorum. Bu sertleşme olurken hafif ağrınızda oluyor mu ?
Senaasyaali ArasMom__ Her gün oluyor mu peki ? Oluyorsa günde kaç kez oluyor? Benim bazen daha az bazen daha çok oluyor neye göre artıyor azalıyor bilemiyorum
ArasMom__ Senaasyaali bazen hergün ,günde kaç defa. 10 defa bile olmuştur ama çok kısa sürüyor hemen geçiyor
Senaasyaali ArasMom__ Benimde uzun sürmüyor sadece bazen bazıları hafif adet sancısı gibi ağrı veriyor geçiyor birde idrara sıkışmış gibi hissediyorum.
ArasMom__ Senaasyaali evet sertleşince idrar geliyor gibi eğer çok ağrılı olursa doktora söylersin benimki ağrılı olmuyor
Senaasyaali bkdusunenanne Benimde 16. Haftadan beri var rahim ağzımda açılma yada kısalma yapmıyor ama beni tedirgin ediyor.
bkdusunenanne Senaasyaali ay aynı haftalarda başlamış kasılma Dr gösterdim bana dedi rahim ağzın kapalı ama devam ederse düşük riski erken doğum olabilir dedi bin şükür iyiyiz
Senaasyaali bkdusunenanne Sizin ne kadar sıklığı peki ? Bana çok şükür kimse bir risk varda demiyor doktorlar her şey yolunda diyor. Ama ben yine tedirginim. Benim her gün oluyor ama sıklığı çok değişken
bkdusunenanne Senaasyaali ara ara oluyor sürekli olan bi şey değil canım benimkide anlık olup geçiyo
bkdusunenanne Senaasyaali kısmen evet aniden taş koymuşlar gibi oluyo içime sonra düzeliyor bi iki saniyede