Hux Kızlar ebe eğitimi alan doğuma özel ebe tutan var mı acaba ebe çok olumlu etkisi oluyormuş yurtdışında kardeşime ücretsiz gitmiştiler ama burda ücretli ben tutmayı düşünüyorum vajinal doğum istiyorum bilgisi olan paylaşırmısınız
mrymbrl Hux ilk doğumsa kesinlikle tavsiye ederim. Ben ilkinde doula tuttum ama doguma götürmedim sadece eğitim aldım o bile o kadar faydalı oldu ki. İyi birine denk gelirseniz çok faydasını göreceğinize eminim
yuzirneym Hux ben şehir hastanesinin gebe okuluna gittim, öyle güzel şeyler öğrendim ki. Hatta tekrar gitmek istiyorum
Hux mrymbrl evet ilk doğumum ve haddinden fazla korkuyorum hele bu etraftakilerin kötü anılarını boş boğaz olarak anlatmaları daha çok korkutuyor hem doğuma hem eğitime istiyorum biraz daha uygun bi hastanede yapıp o parayı ebeye vermek istiyorum Ayşe arslanyılmaz ebe adı
mrymbrl Hux kesinlikle olumsuz insanlardan ve hikayelerden uzak durun. Herkes doguruyor bende yapabilirim diye düşünün. Vücudunuzu hazırlayın son aylarda özellikle kolaylaştıran şeyler yapın ki ebe size söyleyecektir masaj fslan da yapar.