mcansu Balbebek012 uygulamaya göre son 42 🌸 pırasa olduk bugün 🩷 ama sezeryan olacağı için ortalama son 1 ay
AnayimBenAna_ Balbebek012 ayy yatakta dönmekmi 😂 zayıf olmama rağmen yatakta dönerken üç dakikam gidiyo 😂 kocam dalga geçiyo hadi koca yusuf yapabilirsin diye 😂
Balbebek012 AnayimBenAna_ 3 buçuk kilo aldım toplam ama dönmek benim için kavimler göçü resmen 😅😅 ahaha benim elimde hadi yiğidim az kaldı filan diyor ahahaha😅
AnayimBenAna_ Balbebek012 çok fenalar ya 🤭 ben aldım kilo 10 kilo aldım şimdiye kadar eşimde alışkın değil tuhafına gidiyor ilktede 20 kilo almıştım 😂
tugcebaby1 Patates😂😂16+3 kızlar dün böyle karnım attı böyle tık tık die göbek atması mı bebekmi anlayamadım nasıl ayırt edilir gerçekten hissetiğimizde daha mı farklı oluyor
Balbebek012 bkdusunenanne benimki kıpır kıpır özellikle gece yatınca sürekli hareket halinde istersen bir post aç
babyandmomy__ Balbebek012 ay son 77 mor lahana olduk bugün 2.5 ay kaldı dedim sabah bir dank etti bana çok hızlı geçiyor hazır değilim daha doğmasına 😂
Balbebek012 babyandmomy__ yaa değil mi zaman çok çabuk geçiyor daha yeni hamile olduğumu öğrenmiş gibiyim ama son 84🥰
newmommmyy2 Balbebek012 dursunlar dursunlar acele etmesinler içeriyi bırakmak kolay değil demekki annesi 😂😂 benim ilk doğumum daha nasıl geleceği belli olmadığı için ya nisan sonu ya mayıs başı gelicek bakalım bizim kız inşallah 😍😍 hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza ❤️